Depilation logo header
 

Лазерна епилация
Епилация и Депилация - Лазерна епилация

 
Ляв ъгъл на рамката за  Десен ъгъл на рамката за
  Тук ще извадим релативните тагове към тази страница Това ще рече тагове или думи, по които интернет потребителите са посетили тази така хубава интернет страничка. Или този СЕО облак представляват думи от СЕ (яхо, гугъл, бинг, аол и т.н.т), през които потребителите ни са ни намерили.Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон  
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация
 

епилация депилация


епилация депилация филмче, епилация, домашна


Това филмче представя как да извършим комзетични процедури в домашни условия. Как да се пребореим с нежеланото окосмяване със средствата и инструментите, които можем да държим под ръка.

Надявам се това филмче за да ви е от полза.

филмче епилация домашна

 
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация

Лазерна епилация

Това е страница изпълнена с любопитни факти на тема Лазерна епилация. Тук ще разгледаме подробно и задълбочено историята и развитието на Лазерна епилация.

лазерна, епилация, депилация, Arion, козметична, процедура, епилационна система, полза

Лазерна епилация

Премахване на космите чрез Лазерната епилация - Лазерния лъчът действа на корена на косъма, като при това не уврежда кожата, и унищожава всички корени и косми, които се намират в активна фаза на растеж. Важно е да се подчертае, че "една птичка пролет не прави". При тази епилация е нужно периодично повтаряне на процедурата за да се обезкосмят и латентните косъмчета.

Нека ви запознаем с начина на действие на Александритените лазери Arion II на немската фирма WaveLight. Нека да подчертаем предимствата на тази лазерна епилационна система пред другите конкурентни епилационни системи на пазара.

- Основно предимство на Александритените лазери Arion II е дължината на вълната- 755nm.
- За разлика от другите александритни лазерни епилационни ситеми Arion II разделя всеки импулс на 5 по-малки така се постига максимална защита на кожата, защото енергията на лазерния импулс не е концентрирана еднократно върху кожата, а е разделена на пет порции - това от своя страна дава време на епидермисът да се охлади, косменият корен (фоликул), които искаме да разрушим, се нараняват от акумулираният термичен ефект. Същевременно тази иновация във лазерната епилация дава възможност да се използват по-големи енергии за разрушаване на косменият фоликул без това да навреди на кожата, като повишава ефекта на епилацията.
- Изключително бърза епилационна система, която дава възможност да се направят пет импулса (манипулации) в минута, което прави тази система най-бързата до момента на пазара. Това пести време както на клиентите и уплатнява работата на лазерната система за епилиране.
- Успоредно с протичането на лазерната епилационна процедура се прилага и охлаждане на кожата с помощта на студен въздух, което намалява усещането за болка и предпазва кожата от прекомерно загряване и нежелани странични ефекти от тази козметична процедура.
В една от следващите си статии ще дам подробен анализ за - лазерна епилация цени - на услугата и на епилационната техника. Надявам се тази статия за Лазерна епилация да ви е от полза. 
Добави коментар за Лазерна епилация
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Коментар тук линковете са забранени :

Има грешка в мнението ви за Лазерна епилация
Въведете коректно полетата: email, име, коментар
 
Ляв ъгъл на рамката за коментари в Лазерна-епилация.html тази страница за Епилацията и Депилацията Десен ъгъл на рамката за коментари в Лазерна-епилация.html тази страница за Епилацията и Депилацията
 

Подробно търсене в Лазерна епилация

Секцията предоставя възможност да потърсите информация за Епилацията и депилационните козметични процедури.


 
Ляв ъгъл на рамката за Подробно търсене в  Десен ъгъл на рамката за Подробно търсене в

Цени на Фотоепилация с ново поколение уреди PTF

Все повече и повече рекламни съобщения за намаляване цените на фотоепилацията заливат интернет пространството. Това според мен се дължи на финансовата криза и стегнацията, която обхвана в изминалите две години целият свят. Давам за пример едно такова рекламно съобщение:

"Фотоепилация с ново поколение уреди PTF на половинки крака или цели ръце (важи за жени и мъже) за 65 вместо 200 лв."

PTF Фотоепилацията има следните нововъведения:
1. Наистина работеща епилационна процедура, защото ефектът е видим нслед 2 - 3 козметични процедури.
2. Премахнати са недостатаците на традиционната Фотоепилация чрез добавяне на специална лампа за светли фототипове, което гарантира епилационен ефект и при тях.
3. Чрез допълнително добавяне в PTF Фотоепилацията на 6-степенна защита се постига максимална сигурност при тези козметични процедури и се елиминират човешките грешки.
4. Подобреното охлаждане гарантира безболезненост при извършване на процедурата, като премахва паренето и раздразняването на кожата (микро сваряванията) причинени от обикновенната фотоепилация, елиминират се болката и опасностите при извършване на процедурите. PTF Фотоепилацията действа нежно и приятно върху кожата.Надявам се тази статия в интернет страницата на тема Цени на Фотоепилация с ново поколение уреди PTF да ви е от полза.Айкидо и пътят Бушидо
София: 42.683; 23.317