Depilation logo header
 

Методи за безболезнена епилация
Епилация и Депилация - Методи за безболезнена епилация

 
Ляв ъгъл на рамката за  Десен ъгъл на рамката за
  Тук ще извадим релативните тагове към тази страница Това ще рече тагове или думи, по които интернет потребителите са посетили тази така хубава интернет страничка. Или този СЕО облак представляват думи от СЕ (яхо, гугъл, бинг, аол и т.н.т), през които потребителите ни са ни намерили.Лазерна епилация Елос Синерон Епилация с конец Епилация с конец Разлики между епилация и депилация Разлики между епилация и депилация Крем депилатоар или депилатор Кола маска Кола маска Кола маска Кола маска  
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация
 

Епилиране при мъже


Епилиране при мъже практика, епилатор, епилиране


Това филмче представя как мъжете понасят болката от епилирането. В него се вижда, как един мъж премахва нежеланото окосмяване от гърдите си посредством домашен епилатор. Прагът на болката при мъжете както знаете е по-нисък отколкото прагът на болката при жените. Това ясно си проличава в този филм.
Надявам се това филмче за епилаторът и неговото приложение на практика да ви е от полза.

практика епилатор епилиране

 
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация

Методи за безболезнена епилация

Това е страница изпълнена с любопитни факти на тема Методи за безболезнена епилация. Тук ще разгледаме подробно и задълбочено историята и развитието на Методи за безболезнена епилация.

методи, епилация, депилация, бръсненето, ефекти

Методи за безболезнена епилация

В тази статия ще изборим и систематизираме сравнително безболезнените методи за премахване на нежеланото окосмяване. Защо стравнително ще попитате Вие драти читатели? Защото болката е силно субективно нещо и се характеризира със едно понятие наречено праг на болка, което е различно при всеки един индивид. Но да не се откланяме от темата и да изброим тези "безболезнение" епилации:
1. Всичките депилационни кремове, които атакуват и разрушават фоликула на косъмът с химични вещества са сравнително безболезнени. Ако обаче сте алергични към активната химична съставка в епилиращият крем то тогава ви очакват доста болезнени моменти.
2. Фото и Лазерната епилация това са два метода, които дават не лоши резултати и са сравнително безболезнени. Ако усетите болка при тези процедури то непременно попитайте козметикът, който изпълнява епилационната процедура върху вас защо се получава този ефект.
3. Бръсненето - този най-древен метод е със доказана моментна ефективност относно епилацията и депилацията. Но това му предимство надали може да компенсира всичките му други недостатъци. Той е и най-безболезнения метод за епилиране открит досега. При него рядко се проявяват странични ефекти (порязване, обрив на кожата) и дори и при появата на подобни ефекти след бръсненето то трудно можем да ги оприличим на болезнени ефекти.
Това е всичко в тази статия на тема Методи за безболезнена епилация. Надявам се това четиво да ви е от полза. Тази статия се посвещава на Муцунката, която държи да махне всяко едно косъмче от моето тяло. С гореща целувка и пламенно сърце ще търся методи за намаляване на болката при епилирането за да мога да задоволя желанията на тази Муци. 
Добави коментар за Методи за безболезнена епилация
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Коментар тук линковете са забранени :

Има грешка в мнението ви за Методи за безболезнена епилация
Въведете коректно полетата: email, име, коментар
 
Ляв ъгъл на рамката за коментари в Методи-за-безболезнена-епилация.html тази страница за Епилацията и Депилацията Десен ъгъл на рамката за коментари в Методи-за-безболезнена-епилация.html тази страница за Епилацията и Депилацията
 

Подробно търсене в Методи за безболезнена епилация

Секцията предоставя възможност да потърсите информация за Епилацията и депилационните козметични процедури.


 
Ляв ъгъл на рамката за Подробно търсене в  Десен ъгъл на рамката за Подробно търсене в

въпрос за начин на епилация

Писмо на запалена наша читателка: Здравейте, Купих си сканираща лазерна система за домашна употреба. Прочетох хиляди форуми за лазерна епилация, но никъде не открих през какъв период от време се налага втората процедура? Много ще съм Ви благодарна ако ми отговорите. Нямам нарушение хормонално, но имам изразено мъжко окосмяване генетично. Всички мои роднини преди мен са така. При епилация с електрически епилатор окосмяването ми излизаше близо на 5 дни. Говоря за лицето. Сега отново е така. Но навсякъде където поподнах на информация за лазерна епилация се казва 3-4 седмици. При моя случай дали да чакам 3-4 седмици или е възможна процедура по-рано. Благодаря Предварително.Айкидо и пътят Бушидо
София: 42.683; 23.317