Depilation logo header
 

Отговор на въпрос за епилация
Епилация и Депилация - Отговор на въпрос за епилация

 
Ляв ъгъл на рамката за  Десен ъгъл на рамката за
  Тук ще извадим релативните тагове към тази страница Това ще рече тагове или думи, по които интернет потребителите са посетили тази така хубава интернет страничка. Или този СЕО облак представляват думи от СЕ (яхо, гугъл, бинг, аол и т.н.т), през които потребителите ни са ни намерили.  
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация
 

Новия Силки епилатор


Новия Силки епилатор силки, епилатор, филмче


Това филмче представя Новия Силки епилатор, като алтернатива за жените при безпроблемното обезкосмяване. С него се постига изключителна гладкост при епилиране. Иновативната технология на този епилатор се дмонстрират в това филмче.

Надявам се това филмче за Силки епилатор да ви е от полза.

силки епилатор филмче

 
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация

Отговор на въпрос за епилация

Това е страница изпълнена с любопитни факти на тема Отговор на въпрос за епилация. Тук ще разгледаме подробно и задълбочено историята и развитието на Отговор на въпрос за епилация.

отговор, епилация, козметик, кожа, косъм

Отговор на въпрос за епилация

Отговор: При лазерната епилация (депилация) страничните ефекти не се наблюдават (макар, че като всяко интензивно лъчение с това не бива да се прекалява). Препоръчителния срок за повторна лазерна епилация 3-4 седмици е за да могат леталните косми да порастат (така човека, който се епилира вижда по-голям ефект от тази процедура). При вас това ограничение отпада доколкото разбирам. Да бъдем и малко по-конкретни: Броя на процедурите, които можете да си позволите все пак е доста относително понятие: Това зависи от чувствителността и пегментацията на кожата Ви, а също и от излъчваната мощност на вашия апарат. Най-добре е както казах по-горе да не се прекалява все пак това е интервенция върху кожата Ви. Консултация с дерматолог или медицински козметик със излагане на детайлите за мощността на уреда и пигментацията на кожата Ви може да определи броя и честотата на процедурите. Ако въпреки това ви се експериментира то: Давайте поне малко време на кожата ви да регенерира след микро изгарянията. Според мое мнение честота на облъчванията под 1 седмица с какъвто и да е апарат е безсмислена. 
Добави коментар за Отговор на въпрос за епилация
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Коментар тук линковете са забранени :

Има грешка в мнението ви за Отговор на въпрос за епилация
Въведете коректно полетата: email, име, коментар
 
Ляв ъгъл на рамката за коментари в Отговор-на-въпрос-за-епилация.html тази страница за Епилацията и Депилацията Десен ъгъл на рамката за коментари в Отговор-на-въпрос-за-епилация.html тази страница за Епилацията и Депилацията
 

Подробно търсене в Отговор на въпрос за епилация

Секцията предоставя възможност да потърсите информация за Епилацията и депилационните козметични процедури.


 
Ляв ъгъл на рамката за Подробно търсене в  Десен ъгъл на рамката за Подробно търсене в

Епилация и Депилация разлики

В тази статия ще разгледаме Епилация и Депилация и дали има разлика между двете.

Получих писмо с интересен въпрос зададен от наша читателка: "има ли разлика между епилация и депилация? и каква е тя? епилиране и депилиране? според мен едното, първото е премахване на косъма от корена, а второто е премахване на косъма до кожата. не знам дали съм права, моля просветлете ме..."

Отговор: "
Макар и мнението си съм го публикувал в тази страницата Разлика между депилация и епилация

Истината е, че условности могат да бъдат определени в която и да е от двете козметични процедури, но дори и при депилатоарните кремове пак се цели атаката на фоликула на косъма. А при най-известният метод за епилиране ( бръснене ) се атакува само повърхностната част на косъма."


Надявам се тази статия в интернет страницата за Епилация и Депилация да ви е от полза.Айкидо и пътят Бушидо
София: 42.683; 23.317