Depilation logo header
 

Разликата между студената кола маска и топлата кола маска
Епилация и Депилация - Разликата между студената кола маска и топлата кола маска

 
Ляв ъгъл на рамката за  Десен ъгъл на рамката за
  Тук ще извадим релативните тагове към тази страница Това ще рече тагове или думи, по които интернет потребителите са посетили тази така хубава интернет страничка. Или този СЕО облак представляват думи от СЕ (яхо, гугъл, бинг, аол и т.н.т), през които потребителите ни са ни намерили.Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон Кола маска Кола маска Кола маска Кола маска Кола маска Кола маска Кола маска  
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация
 

Кола маска


Кола маска Кола, маска,коло,обезкосмяване


Това филмче представя Кола маската във откъс от филма 40 годишен девственик. Поучително филмче за обескосмяването чрез кола маска и тръпката от изживяването при използването на тази козметична процедура за премахване на космите

Надявам се това филмче за с име Кола маска да ви е от полза.

Кола маскаколообезкосмяване

 
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация

Разликата между студената кола маска и топлата кола маска

Това е страница изпълнена с любопитни факти на тема Разликата между студената кола маска и топлата кола маска. Тук ще разгледаме подробно и задълбочено историята и развитието на Разликата между студената кола маска и топлата кола маска.

кола, маска, разлики, епилация,

Разликата между студената кола маска и топлата кола маска

Винаги съм се чудил каква е разликата в тези два вида епилации - Студена и
Нека да разгледаме какво представляват различните видове кола маска и къде е разковничето за да ги нарекат топла и студена.

Студена кола маска начин на употреба.
Поставете маската на студено за няколко минути. Ако се нуждаете от малко парче, отрежете с ножица. Оформете топче и го мачкайте с пръсти, докато получите златиста лепкава маса. Разстелете върху кожата, като я притискате. Издърпайте по посока обратна на растежа на космите. Ако маската е много мека, разстелете я върху парче хасе. Полученият пластир може да се използува многократно. Когато маската не е еластична и мека, добре е да манипулирате с мокри ръце.
Маската подхранва кожата и я прави по- мека, по-чиста и по- хубава.
Не предизвиква кожни дразнения, алегия или болка. Както виждате тук не се нуждаем от подгряване на материала за да може той да се втечни.

Липоразтворима кола маска
Липоразтворимата или така наречената студена кола маска се употребява с ленти от текстил. Нанася се предварително леко затоплена до телесна температура върху повърхността, която ще бъде епилирана в посока на растежа на косъма. Слоят трябва да е съвсем тънък, след което върху него се лепи лента от нетъкан текстил, която се издърпва рязко в посока обратна на растежа на косъма. Когато се нанася върху кожата, продуктът не запазва топлината си, което прави по - леко поносима манипулацията. Необходимите инструменти за извършването на тази козметична процедура са: Електронен нагревател за кола маска, Шпатула от неръждаема стомана, Липоразтворимата кола маска, Лента от нетъкан текстил.
Липоразтворимата кола маска е в следните разновидности: мед, хлорофил, азулен и титаний. Първите три се различават по аромата си.

Титаниевата кола маска (или така наречената топла кола маска), за разлика от споменатите по - горе епилационни процедури тук има нужда от по- висока температура за затопляне на маската. Така тя се се разтваря добре. Тъй като има прибавка на титаниев диоксид, който е прахообразен минерал, който ако не е добре затоплен не позволява лесно нанасяне върху епилационната зона. Липоразтворимата титаниева кола маска се употребява най - вече през топлите месеци и в добре затоплени помещения.

Топлата кола маска може да се използва многократно върху повече клиенти, в професионалните студия за красота се ползват и двата вида кола маска в зависимост от предпочитание на клиента.

Следователно за употребата на топлата и студената кола маска се нуждаем от затопляне на материала. Просто температурата на подгряване при едната е по-висока и затова я наричат топла кола маска.
Надявам се тази статия на тема Разликата между студената кола маска и топлата кола маска да ви е от полза. 
Добави коментар за Разликата между студената кола маска и топлата кола маска
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Коментар тук линковете са забранени :

Има грешка в мнението ви за Разликата между студената кола маска и топлата кола маска
Въведете коректно полетата: email, име, коментар
 
Ляв ъгъл на рамката за коментари в Разликата-между-студената-кола-маска-и-топлата-кола-маска.html тази страница за Епилацията и Депилацията Десен ъгъл на рамката за коментари в Разликата-между-студената-кола-маска-и-топлата-кола-маска.html тази страница за Епилацията и Депилацията
 

Подробно търсене в Разликата между студената кола маска и топлата кола маска

Секцията предоставя възможност да потърсите информация за Епилацията и депилационните козметични процедури.


 
Ляв ъгъл на рамката за Подробно търсене в  Десен ъгъл на рамката за Подробно търсене в

Лазерна епилация Елос Синерон

Лазерна епилация Елос от Синерон сваля цените заради финансовата криза обхванала целия свят. Въпреки това тази съвършенна епилационна процедура пак остава най-скъпата и най-качествена епилационна система позната за момента.Айкидо и пътят Бушидо
София: 42.683; 23.317