Depilation logo header
 

Разлики между епилация и депилация
Епилация и Депилация - Разлики между епилация и депилация

 
Ляв ъгъл на рамката за  Десен ъгъл на рамката за
  Тук ще извадим релативните тагове към тази страница Това ще рече тагове или думи, по които интернет потребителите са посетили тази така хубава интернет страничка. Или този СЕО облак представляват думи от СЕ (яхо, гугъл, бинг, аол и т.н.т), през които потребителите ни са ни намерили.Лазерна епилация Елос Синерон Разлики между епилация и депилация Разлики между епилация и депилация Разлики между епилация и депилация Разлики между епилация и депилация Разлики между епилация и депилация Разлики между епилация и депилация Разлики между епилация и депилация Разлики между епилация и депилация Разлики между епилация и депилация  
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация
 

Брилянтното изпълнение на Карлос Вамос


Карлос вамос и неговото гениално лирично изпълнение на китара наречено Вамозия.


Тук ще видите изпълнеинето на великият китарист Карлос Вамос в инструментала Вамозия.

музика китара Карлос Вамос Вамозия

 
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация

Разлики между епилация и депилация

Това е страница изпълнена с любопитни факти на тема Разлики между епилация и депилация. Тук ще разгледаме подробно и задълбочено историята и развитието на Разлики между епилация и депилация.

епилация, депилация, кола, ИПЛ, СИНЕРОН

Разлики между епилация и депилация

Какви са разликите между тези две думички епилация и депилация. Както съм обяснил във тази Интернет страница между термините епилация и депилация няма никаква разлика във значението на думите. И двете думички означават едно и също нещо, а именно премахване на нежеланото окосмяване. По-друг начин обаче седи въпросът със влагането на различен смисъл във тези думи от хората и фирмите. С цел да се продаде нещо по-различно и по-ново фирмите и хората влагат двуяко значение на тези две понятия епилация и депилация. Като се получава така, че кремовете стават депилаторни, а механичните устройства за отскубване на косъма се превръщат във епилатори съответно методите при употребата на тези неща се превръщат във епилация и депилация. Някои от методите за епилация са толкова разпространени, че даже думите Епилация и Депилация не присъстват във тях, като пример ще дам Кола Маската или съкратено Кола. Метода кола маска е толкова известен, че не се налага да се определя значението на думата със допълнителен термин - епилиране и/или депилиране. Просто думата кола маска носи значението на епилация във самата себе си. А какво става, когато дадена фирма и/или марка продукт замести истинското име на метода за епилиране - пример: Вместо лазенра епилация се употребява термини като СИНЕРОН или ИПЛ ( Както копир и ксерокс ). Отгорорът е много прост - фирмата носителка на името забогатява. 
Добави коментар за Разлики между епилация и депилация
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Коментар тук линковете са забранени :

Има грешка в мнението ви за Разлики между епилация и депилация
Въведете коректно полетата: email, име, коментар
 
Ляв ъгъл на рамката за коментари в Разлики-между-епилация-и-депилация.html тази страница за Епилацията и Депилацията Десен ъгъл на рамката за коментари в Разлики-между-епилация-и-депилация.html тази страница за Епилацията и Депилацията
 

Подробно търсене в Разлики между епилация и депилация

Секцията предоставя възможност да потърсите информация за Епилацията и депилационните козметични процедури.


 
Ляв ъгъл на рамката за Подробно търсене в  Десен ъгъл на рамката за Подробно търсене в

Метод за епилиране на глава

Получихме изключително интересен въпрос от наш читател, който гласи следното: "Здравейте, интересува ме дали има метод за епилиране на глава и ако има то какъв е той?" (interesuva me dali ima metod za epilirane na glava i ako ima kakav e toi)

Въпросът е интересен не заради сложността си, той е интересен поради странността на мястото което иска този наш читател да епилира. Иначе отговорът на въпросът дали има метод за епилиране на глава е Да - има много методи за епилиране на главата на човек и те са всичките методи за депилация, които бихте приложили и на много по-деликатни места от тялото си. Аз много добре разбирам притеснението на този наш читател относно уредите, които излъчват "нещо си" и това нещо премахва космите. Тук притеснението е относно това дали методите за епилиране, които използват лъчение ще са безвредни за мозъка на човекът, който се епилира. Тук отговорът е пак да - безвредни са защото тези лъчения могат да проникнат максимо до Дермата (кожата на човека), за разлика от ренгеновите лъчи ,които имат дълбоки проникващи свойства.

След казаното до тук да обобщим: Можете да използвате всеки един метод за обезкосмяване, за да махнете косата на главата си точно така както го използвате за да махнете Мустаците и Брадата си. Тук необходимото и достатъчно условие за прилагането на който и да е метод за епилиране е - Вашето желание да го направите.

Надявам се тази статия за Методите за епилиране на глава да ви е от полза.Айкидо и пътят Бушидо
София: 42.683; 23.317