Depilation logo header
 

Разлики между епилация и депилация
Епилация и Депилация - Разлики между епилация и депилация

 
Ляв ъгъл на рамката за  Десен ъгъл на рамката за
  Тук ще извадим релативните тагове към тази страница Това ще рече тагове или думи, по които интернет потребителите са посетили тази така хубава интернет страничка. Или този СЕО облак представляват думи от СЕ (яхо, гугъл, бинг, аол и т.н.т), през които потребителите ни са ни намерили.Лазерна епилация Елос Синерон Епилация с конец Епилация с конец Епилация с конец Епилация с конец Епилация с конец Епилация с конец Епилация с конец Епилация с конец Епилация с конец  
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация
 

Кола маска при различните типове хора


Кола маска при различните типове хора кола маска, епилиране, епилация, хора


Това филмче представя Епилиране чрез кола маска при различни типове хора. Мъже, жени, бели, азиатки, мулатки, негърки. Емоцията при дърпане на лентата с кола маската е изписана на лицата им. А виковете им са истински :)
Надявам се това филмче за Епилиране чрез кола маска при различни типове хора да ви е от полза.

кола маска епилиране епилация хора

 
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация

Разлики между епилация и депилация

Това е страница изпълнена с любопитни факти на тема Разлики между епилация и депилация. Тук ще разгледаме подробно и задълбочено историята и развитието на Разлики между епилация и депилация.

епилация, депилация, кола, ИПЛ, СИНЕРОН

Разлики между епилация и депилация

Какви са разликите между тези две думички епилация и депилация. Както съм обяснил във тази Интернет страница между термините епилация и депилация няма никаква разлика във значението на думите. И двете думички означават едно и също нещо, а именно премахване на нежеланото окосмяване. По-друг начин обаче седи въпросът със влагането на различен смисъл във тези думи от хората и фирмите. С цел да се продаде нещо по-различно и по-ново фирмите и хората влагат двуяко значение на тези две понятия епилация и депилация. Като се получава така, че кремовете стават депилаторни, а механичните устройства за отскубване на косъма се превръщат във епилатори съответно методите при употребата на тези неща се превръщат във епилация и депилация. Някои от методите за епилация са толкова разпространени, че даже думите Епилация и Депилация не присъстват във тях, като пример ще дам Кола Маската или съкратено Кола. Метода кола маска е толкова известен, че не се налага да се определя значението на думата със допълнителен термин - епилиране и/или депилиране. Просто думата кола маска носи значението на епилация във самата себе си. А какво става, когато дадена фирма и/или марка продукт замести истинското име на метода за епилиране - пример: Вместо лазенра епилация се употребява термини като СИНЕРОН или ИПЛ ( Както копир и ксерокс ). Отгорорът е много прост - фирмата носителка на името забогатява. 
Добави коментар за Разлики между епилация и депилация
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Коментар тук линковете са забранени :

Има грешка в мнението ви за Разлики между епилация и депилация
Въведете коректно полетата: email, име, коментар
 
Ляв ъгъл на рамката за коментари в Разлики-между-епилация-и-депилация.html тази страница за Епилацията и Депилацията Десен ъгъл на рамката за коментари в Разлики-между-епилация-и-депилация.html тази страница за Епилацията и Депилацията
 

Подробно търсене в Разлики между епилация и депилация

Секцията предоставя възможност да потърсите информация за Епилацията и депилационните козметични процедури.


 
Ляв ъгъл на рамката за Подробно търсене в  Десен ъгъл на рамката за Подробно търсене в

Маникюр

В тази статия ще разгледаме Маникюрът като понятие. И защо съвременната жена има нужда от Маникюр.
Днес ноктите служат да разкрасяват нашите ръце и са стилна част от нашата визия. Съвременните активни жени и мъже се нуждаят от маникюр с изчистена линия , универсален дизайн, допълващи елегантната им визия.Съвършенството на естествения маникюр се базира на здравето на ноктите с незаменимото допълнение на качествена професионална козметика и грижите на добри специалисти.

Надявам се тази статия в интернет страницата за Епилация и Депилация да ви е от полза.Айкидо и пътят Бушидо
София: 42.683; 23.317