Epilacia logo header
 

Епилация. Първи стъпки в епилирането. Общи понятия при епилация и депилация

Епилацията е едно вълнувашто приключение :) в което аз лично не бих се впуснал. Не бих се впуснал в епилирането заради болката (това е пост ефекта), но дали гладкостта на кожата си заслужава да се изтърпи епилирането? Това Вие драги ползватели на услугата Епилация-Депилация си решавате. Думата Епилация означава: Премахването на космите (включително и корена на косъма) от тялото, с помощта на механично или електрическо устройство (депилатор, ELOS, лазерна и фото епилации - IPL) , или чрез восък (кола маска). Ефективността на епилационните процедури свързнани с новите технологие е под въпрос. Все пак при тях има ред условия и критерии, които трябва да бъдат спазени за да може тези епилации да бъдат успешни. Въпреки това в условията на криза и чувствителното намаляване цената и покачване на качеството, на тези епилационни процедури ги прави по-достъпни и разпространени. Така Епилацията с кола маска губи, част от пазарният сегмент, който се обръща към Лазерната и Фото епилации. Въпреки това рекламирането на иновативните технологии предложени в новото поколение уреди за обескосмяване е неуспорим факт. В тази страница за епилация - депилация ще се постараем да обобщим предлаганите на пазара нови технологии, като изясним техните предимста и недостатъци.

 
Ляв ъгъл на рамката за Епилация. Първи стъпки в епилирането. Общи понятия при епилация и депилация Десен ъгъл на рамката за Епилация. Първи стъпки в епилирането. Общи понятия при епилация и депилация
 

Новини за Епилирането, Депилирането, колата маска, Фото епилацията, лазерна Епилация и Elos епилация


Новостите в методите за епилиране. Новини за тази епилационна интернет страница.
епилиране, методи, статия, косъм, обезкосмяване, ефектът

Епилиране със смесване на методи

В тази статия ще разгледам Епилиране със смесване на методи.
Фотоепилацията е най-съвременният и ефективен метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване. Но съчетаването на два метода за епилиране в едно не винаги е добра идея! Примерно да премахнем преди фотоепилация окосмяването със Кола маска, не е особенно добра идея.
Никога не правете Кола маска преди процедури на Фотоепилация, защото за осъществяване на епилацията с фотоепилационният уред с пулсова светлина е нужно косъмът да е с дължина между 1 и 3 милиметра. Принципът


глава, епилиране, депилиране, метод

Метод за епилиране на глава

Получихме изключително интересен въпрос от наш читател, който гласи следното: "Здравейте, интересува ме дали има метод за епилиране на глава и ако има то какъв е той?" (interesuva me dali ima metod za epilirane na glava i ako ima kakav e toi)

Въпросът е интересен не заради сложността си, той е интересен поради странността на мястото което иска този наш читател да епилира. Иначе отговорът на въпросът дали има метод за епилиране на глава е Да - има много методи за епилиране на главата на човек и те са всичките методи


хотстоун, масаж, терапия, стрес

Премахване на стрес от Епилацията чрез масаж Хотстон

Масажът с вулканични камъни, или т.н. "геотермална SPA терапия" (hot stone) е СПА техника, чиято цел е да се постигне баланс между енергията на човешкото тяло и енергията на природата. Hot stone масажите са една нестандартна терапия, която въздейства върху организма както вътрешно, така и външно, чрез усещане и допир. Масажните техники с Камъните въздействат на две нива:
- статично, като влияят терапевтично с натиск върху специфични точки
- динамично, с изпълнението на определени и добре подбрани масажни техники

Комбинацията
красота,терапевт,изкуство,Рефлексология

Рефлексология

В тази статия в демонстранции за Епилация и Депилация, ще разгледам понятието Рефлексология.
Рефлексология като террмин - Рефлексологията е очарователна наука и изкуство, част от алтернативната медицина, неконвенционален метод на въздействие. Наука, защото е базирана на физиологични и неврологични изследвания, и е изкуство, защото зависи от динамичния контакт между терапевт и пациент.Рефлексологията е холистично оздравителна техника, въздействаща на корпорацията ТЯЛО-ДУША-ДУХ. Тя не изолира болестите, не лекува симптоматично и не


понятие,козметична, процедура,Ароматерапия

Ароматерапия

В тази статия ще разгледаме Ароматерапия като понятие. Или как да бъдем духовно красиви с прилагането на тази козметична процедура.
Етеричните масла се определят като „хормоните”на растенията.Те са натурални екстракти,които могат да бъдат получени от цветове,листа,кора,семена,плодове на цветя,дървета и билки.В съчетание с мека приглушена светлина,подходящите аромати заедно със свежи листчета от розов цвят оказват благоприятно влияние върху здравето,настроението на духа ни,като имат анти-септичен,успокояващ и тонизиращ ефект. Ароматерапия


ефект,хора,Релаксиращ,анти-стресов,масаж

Релаксиращ анти-стресов масаж

В тази статия ще разгледаме какво представлява Релаксиращ анти-стресов масаж.
Релаксиращ анти-стресов масаж е Лек отпускащ масаж с анти-стресов ефект,който регулира потока на енергията в тялото и отнема напрежението в сетивата и в мускулатурата.Извършва се с леки поглаждащи движения, които осигуряват комфорт на кожата и сетивата. Изключително подходящ за напрегнати хора, клиенти с много интензивен начин на живот, за стресирани и изтощени хора.
Надявам се тази статия в интернет страницата за Епилация и Депилация да ви е от полза.


Методът,Анти-целулитен,-,отслабващ,масаж

Анти-целулитен - отслабващ масаж

В тази статия ще разгледаме Анти-целулитен - отслабващ масаж.
Прави се на корем, ханш и бедра. Силов и далбоко-тъканен .Служи за премахване на подкожния слой мазнини, натрупани под формата на портокалови целулитни образувания. Методът има подчертан козметичен ефект. Извършва се с помощта на специални техники и етерични масла. Най-извесният метод за третиране на целулита е мануалният масаж. Именно чрез негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите.
Надявам се тази статия в интернет страницата за Епилация и Депилация


лечебен,млечен,спортен,Специални,видове,масаж,

Специални видове масаж

В тази статия ще разгледаме Специални видове масаж за релаксиране и тонизиране.
Спотрен масаж Дълбоко тъканен масаж на цялото тяло, включващ елементи от мануалната терапия.Тонизира и повишава мускулната активност.Подходящ за възтановяване след продължително физическо натоварване.

Млечен подхранващ масаж Лек подхранващ масаж,с млечен крем богат на калций,витамини,липиди и протеини.Активно подхранва,освежава и подобрява еластичността на кожата.

Лечебен масаж Прилага се върху отделни части на тялото при различни 
Ляв ъгъл на рамката за Новини за Епилирането, Депилирането, колата маска, Фото епилацията, лазерна Епилация и Elos епилация Десен ъгъл на рамката за Новини за Епилирането, Депилирането, колата маска, Фото епилацията, лазерна Епилация и Elos епилация
 

Епилация (депилация). Методи приложими в бита (ежедневието). Кола маска, Домашен епилатор, Крем депилатор и бръснене.

- Епилация чрез Кола маска - Кола маската е ефективна процедура за обезкосмяване. Тя е и един от най-разпространеният козметичен метод за премахване на нежеланото окосмяване. За основният и недостатък болката - Жените казват, че се свиква, но мъже не забравяхте, че жените имат по-висок праг на болка от мъжете. Все пак Епилацията с коло маска предобива широка популярност вече и сред мъжете, все повече от тях се подлагат на тази козметична процедура.
- Премахване на космите чрез Домашен епилатор. Временно или преносимо средство можете да го вземете с вас навсякъде. Това е и основното му предимство пред другите методи за епилиране. Мобилността на това устройство го прави неоценим партньор за борбата с космите в забързаното ежедневие. Използвайте го винаги, когато нямате време да отидете на други козметично-епилационни процедури.
-Епилация или Депилация чрез бръснене - Премахване на космите чрез бръснене. Това е най-обикновения и най-безболезнен епилационен способ. Въпреки това при този епилационен метод по-скоро улеснявте образуване на ново количество и качество косми, отколкото дълготрайно да ги премахвате.
- Епилация или Депилация чрез Крем депилатор Премахване на космите чрез Крем депилатор е химически способ за обескомяване. Прибягвайте до Епилиране чрез този метод само ако сте тествали чуствителността на вашата кожа към химичният агент, който премахва космите. Ако проявите някъква чувствително към крем Депилатоара, горещо Ви препоръчвам да се откажете от този метод за Епилиране. Все пак ако развиете алергия към него ще изпаднете във по-лошо положение нали?

 
Ляв ъгъл на рамката за Епилация (депилация). Методи приложими в бита (ежедневието). Кола маска, Домашен епилатор, Крем депилатор и бръснене. Десен ъгъл на рамката за Епилация (депилация). Методи приложими в бита (ежедневието). Кола маска, Домашен епилатор, Крем депилатор и бръснене.
 

Методи за Епилация (депилация) приложими в козметичните салони. Професионални методи кола маска, IPL и Elos

- Премахване на космите чрез Кола маска. Бърза, дълготрайна, но изключително болезнена процедура. Кола маската е обаче и най-разпространената козметична процедура за обескосмяване. Добива широка популярнос под името Бразилска Коло маска.

- Премахване на космите чрез Лазерната епилация. Един безболезнен метод, който търпи развитие и досега. Все повече нови и нови технологии се появяват на пазара предлагащи Лазерни епилационни системи и то на сравнително много по-ниски цени.

- Премахване на космите чрез Фото епилация IPL - Фото-епилацията е по-съвременния и по-ефективен метод от лазерната епилация, който обаче е тясно обвързна със пигментацията на кожата и цветът на окосмяването, което ще Епилираме. Редно е тези фактори да бъдат взети под внимание при използването на този козметичен метод.

-Премахване на космите чрез Elos епилация и технология. Това е иновативен метод за епилиране, в който се съчетават предходните два. Появяват се и разновидности със допълнително охлаждане (велтилиране) на кожата за да се избегнат микро изгарянията, които се получават при използването му. Разбира се тези микро изгаряния се усещата като дискомфорт в клиентът подложен на тази козметична процедура, но това далеч не е болката, която трябва да изтърпите при прилагането на метода кола маска

 
Ляв ъгъл на рамката за Методи за Епилация (депилация) приложими в козметичните салони. Професионални методи кола маска, IPL и Elos Десен ъгъл на рамката за Методи за Епилация (депилация) приложими в козметичните салони. Професионални методи кола маска, IPL и Elos
   
Ляв ъгъл на рамката за козметичните салони предлагащи епилация или депилация, даващи възможност за разплащане с кредитни карти Десен ъгъл на рамката за козметичните салони предлагащи епилация или депилация, даващи възможност за разплащане с кредитни карти
   
Ляв ъгъл на рамката за Попитайте ни за Епилация или Депилация Десен ъгъл на рамката за Попитайте ни за Епилация или Депилация
   
Ляв ъгъл на рамката за Епилация Вход към вътрешната депилация Десен ъгъл на рамката за Епилация Вход към вътрешната депилация
 

Условия за ползване

В тази секция ще ви запознаем със условията за ползване на тази интернет страница.
 
Ляв ъгъл на рамката за Условия за ползване Десен ъгъл на рамката за Условия за ползване
 
Добави коментар за Епилация Депилация Всичко за обезкосмяването и епилирането
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Коментар тук линковете са забранени :

Има грешка в мнението ви за Епилация Депилация - Всичко за обезкосмяването и епилирането
Въведете коректно полетата: email, име, коментар
 
Ляв ъгъл на рамката за коментари в депилация-обезкосмяване-4.html тази страница за Епилацията и Депилацията Десен ъгъл на рамката за коментари в депилация-обезкосмяване-4.html тази страница за Епилацията и Депилацията
   
Ляв ъгъл на рамката за Епилация и Депилация за нежни крачета Десен ъгъл на рамката за Епилация и Депилация за нежни крачета
 

Секцията предоставя възможност да потърсите информация за Епилацията и депилационните козметични процедури.


 
Ляв ъгъл на рамката за Подробно търсене в  Десен ъгъл на рамката за Подробно търсене в
 

Филмчета и клипчета на тема Епилация, Кола маска, Уреди за депилиране и забавни истории във областта на обезкосмяването. Ако се питате как точно протичат нещата при премахване на нежеланото окосмяване то непременно посетете тази филмова галерия. Както се досещате повечето от методите използвани при премахването на космите ще ги има документирани. Така потребителите ще могат да се насочат какво точно ги очаква, когато пристъпят към някоя от изброените козметични процедури.

 
Ляв ъгъл на рамката за Филмов материял за видовете епилации Десен ъгъл на рамката за Филмов материял за видовете епилации
 

Ако за Вас рекламирането в тази страница за Епилация и Депилация представлява интерес, то Тук може да поставите своята реклама.

За тази цел може да се свържете с нас през тази контактна форма
Само за 240 лв. годишно вашият козметичен салон, в който предлагате козметични процедури за обескосмяване и епилиране може да получи банер в тази секция на страницата.
Перфектни Кухни и кухненско обзавеждане - стил за вашият дом. Kухненски аксесоари, оборудване и мебели от Миле Сименс и NaberСтилни кухни и кухненско обзавеждане за вас. Kухненски аксесоари, оборудване и мебели от Миле Сименс и NaberПредлагаме богата гама от пожароустойчиви,гаражни,индустриални,блиндирани,метални,стъклени, алуминиеви и интериорни врати за дома и индустриятаСтилни гаражни врати за вашият домКулинарни рецепти в помощт на съвременната Българска жена Кулинарни рецепти и калории БМИ

 
Ляв ъгъл на рамката за Емблема на здравето. Епилация и Депилацията са здраве Десен ъгъл на рамката за Емблема на здравето. Епилация и Депилацията са здраве
 

Галерия със богат снимков материял на тема Епилация, Кола маска, Уреди за депилиране и забавни снимки във областта на обезкосмяването

 
Ляв ъгъл на рамката за Галерия със снимки - Епилация и Депилация Десен ъгъл на рамката за Галерия със снимки - Епилация и Депилация
 

Въпрос за епилация или депилация 
Ляв ъгъл на рамката за Галерия със снимки - Епилация и Депилация Десен ъгъл на рамката за Галерия със снимки - Епилация и Депилация
  Тук ще извадим релативните тагове към тази страница Това ще рече тагове или думи, по които интернет потребителите са посетили тази така хубава интернет страничка. Или този СЕО облак представляват думи от СЕ (яхо, гугъл, бинг, аол и т.н.т), през които потребителите ни са ни намерили.Лазерна епилация Елос Синерон Разлики между епилация и депилация Разлики между епилация и депилация Разлики между епилация и депилация Разлики между епилация и депилация Разлики между епилация и депилация Разлики между епилация и депилация Разлики между епилация и депилация  
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация
 

Козметични салони предлагащи Elos епилация, Лазерна-епилация, Фото (IPL) епилация, Кола маска и Крем депилатори


Изредените салони и интернет страници в тази категория допълват понятието наречено Епилация. Прочетете ги за да добиете по-обширна представа за Епилацията и Депилацията.
 
Ляв ъгъл на рамката за Козметични салони предлагащи Elos епилация, Лазерна-епилация, Фото (IPL) епилация, Кола маска и Крем депилатори Десен ъгъл на рамката за Козметични салони предлагащи Elos епилация, Лазерна-епилация, Фото (IPL) епилация, Кола маска и Крем депилатори
 

Анализ на козметичните процедури използвани за епилация.


Анализ на козметичните процедури използвани за премахване на нежеланото окосмяване ( Епилация, Депилация, Бръснене, Кола Маска, Лазерна и Фото епилации). Прочетете ги за да добиете по-обширна представа за Епилацията и Депилацията.

Досега в тази станица за епилирането и премахването на нежеланото окосмяване се наблягаше на най-безболезнените методи за борбата с космите и окосмяването. Нека сега да обърнем внимание и на най-разпространения метод за епилиране - Кола маската. Кола или Коло маска представлява козметична процедура, при която космите се отскубват в самия корен от косменият фоликул, чрез помоща на лепливо вещество в най-общият случай восък и хартиени лентички. При нанасянето на разтопеният восък върху кожата подложена на епилация и последващото прилепване на хартиената лентичка към третираното място се получава слепващ ефект между косъмчетата, които ще отскубнем и хартиената лента. При рязкото издърпване на тази лентичка се усигурява отскубването на косъма от самият му корен, което гарантира дълготрайният ефект на епилиране. Този ефект е подсилен многократно и от разширяването на порите на кожата от горещият восък. Съвкупността от тези ефекти прави Кола маската една от най-ефективните методи за обезкосмяване - епилиране. Кое обаче прави Коло маската най-разпространеният метод за депилация? Дали това са модните течения наложени при появата на Бразилската Кола маска през 80 години или е подсъзнателното разбиране за ефективността на този метод на Епилацията? Според моето лично менние достъпност, сравнително ниската му себестойност и ефективността на този козметичен метод го издигат в ранг на най-разпространената Епилационна процедура. Недостатъците на Кола маскта са ясни - болката от отскубването на космите, която жените според едно изследване успяват да изтърпят по-добре от мъжете. Въпреки това този козметичен метод за епилиране придобива все по-широка популярност и сред мъжката част от обществото.

 
Ляв ъгъл на рамката за Анализ на козметичните процедури използвани за епилация. Десен ъгъл на рамката за Анализ на козметичните процедури използвани за епилация.

 
Страници за епилация и депилация: 1 |2 |3 | Епилация страница 4 |5 |
 
Ляв ъгъл на рамката за Галерия от страници в тази интернет страница. Прелистете нататък за да научите повече за кола маскта, депилация, и обезкосмяването. Десен ъгъл на рамката за Галерия от страници в тази интернет страница. Прелистете нататък за да научите повече за кола маскта, депилация, и обезкосмяването.

Препоръчваме Ви

София: 42.683; 23.317