Epilacia logo header
 

Епилация. Първи стъпки в епилирането. Общи понятия при епилация и депилация

Епилацията е едно вълнувашто приключение :) в което аз лично не бих се впуснал. Не бих се впуснал в епилирането заради болката (това е пост ефекта), но дали гладкостта на кожата си заслужава да се изтърпи епилирането? Това Вие драги ползватели на услугата Епилация-Депилация си решавате. Думата Епилация означава: Премахването на космите (включително и корена на косъма) от тялото, с помощта на механично или електрическо устройство (депилатор, ELOS, лазерна и фото епилации - IPL) , или чрез восък (кола маска). Ефективността на епилационните процедури свързнани с новите технологие е под въпрос. Все пак при тях има ред условия и критерии, които трябва да бъдат спазени за да може тези епилации да бъдат успешни. Въпреки това в условията на криза и чувствителното намаляване цената и покачване на качеството, на тези епилационни процедури ги прави по-достъпни и разпространени. Така Епилацията с кола маска губи, част от пазарният сегмент, който се обръща към Лазерната и Фото епилации. Въпреки това рекламирането на иновативните технологии предложени в новото поколение уреди за обескосмяване е неуспорим факт. В тази страница за епилация - депилация ще се постараем да обобщим предлаганите на пазара нови технологии, като изясним техните предимста и недостатъци.

 
Ляв ъгъл на рамката за Епилация. Първи стъпки в епилирането. Общи понятия при епилация и депилация Десен ъгъл на рамката за Епилация. Първи стъпки в епилирането. Общи понятия при епилация и депилация
 

Новини за Епилирането, Депилирането, колата маска, Фото епилацията, лазерна Епилация и Elos епилация


Новостите в методите за епилиране. Новини за тази епилационна интернет страница.
частичен,Класически,масаж

Класически масаж

В тази статия ще разгледаме какво представлява Класическият масаж.
Класически масаж - Прилага се масажа на цялото тяло с цел тонизиране на организма.Чрез него се засилва имунната система,подобрява се кръвообращението и действа на нервната система.

Частичен масаж - Може да бъде лек, отпускащ масаж, или по-интензивен и тонизиращ, по избор на клиента. Прилага се на определени части от човешкото тяло-гръб, крака, ръце,кръст. Подобрява кръвообръщението и въздейства на нервната система.

Надявам се тази статия в интернет

ноктите,визия,Маникюр

Маникюр

В тази статия ще разгледаме Маникюрът като понятие. И защо съвременната жена има нужда от Маникюр.
Днес ноктите служат да разкрасяват нашите ръце и са стилна част от нашата визия. Съвременните активни жени и мъже се нуждаят от маникюр с изчистена линия , универсален дизайн, допълващи елегантната им визия.Съвършенството на естествения маникюр се базира на здравето на ноктите с незаменимото допълнение на качествена професионална козметика и грижите на добри специалисти.

Надявам се тази статия в интернет страницата за Епилацияпистор,подкожно,Мезотерапия

Мезотерапия

В тази статия ще разгледаме Мезотерапия като термин и приложение.

Мезотерапията е разновидност на класическото лечебно въздействие – прилагане на лекарствени средства подкожно, което много отдавна се практикува и е описано във всички медицински ръководства. В арсенала на фармацефтичните средства винаги е имало има и сега препарати, предназначени за подкожно прилагане с терапечтични и диагносточни цели. Концепцията на мезотерапията, предложена от Пистор, предполага много по-широк спектър от терапевтични инервенции, насочени само


козметичният, дерматолог,красота,бръчки,Teosyal,Филъри

Филъри

В тази статия ще разгледаме Филърите като понятие и нужда в изкуството на красотата.

С напредване на възрастта равновесието между кожа, мастна тъкан, мускулна тъкан и кости се нарушава. Кожата изтънява, мастната тъкан намалява, губи се естествената еластичност, мускулния тонус отслабва и това води до появата на бръчки. Добавянето на обем в определени зони може да промени формата и позицията на други структури, което води до поява на по младежки и естествен контур. Това е ролята на Филъровият продукта Teosyal®, който се инжектира


прически, модни, тенденции,Чудото,Фризьорство,

Чудото Фризьорство

В тази статия ще разгледаме как става Чудото във Фризьорството.

Модата винаги се повтаря през 7 -8 години. Това важи и за модата във фризьорството. Завръщат се стари линии леко променени, както са каретата в момента. Много е важно един професионалист да следи модните тенденции, но ние създаваме прически, които се използват в ежедневието. Затова е много важно да се съобразим с овала на лицето, тена на кожата, формата на веждите, годините и не на последно място с професията на клиентката и да и предложим прическа, която да и


епилация, условия, ползване,Условия,за,ползване,на,епилацията

Условия за ползване на епилацията

В тази статия ще разгледаме Условия за ползване на тази страница за епилацията
Собствениците и създателите на този сайт не са отговорни за използването на данните и информацията, предоставена в този сайт. Този сайт дава само линкове към други ресурси. Този проект е с нестопанска цел, така че авторите не носят никаква отговорност. Цялата информация и връзки са представени само с информативна цел и са предназначени само за гледане. Ако Вие сте правоприлагащ орган, който защитава авторските права, или сте авторът на софтуера и искате


фотоепилация,ПТФ,PTF ,козметични, процедури, цени,Цени,на,Фотоепилация,с,ново,поколение,уреди,PTF

Цени на Фотоепилация с ново поколение уреди PTF

Все повече и повече рекламни съобщения за намаляване цените на фотоепилацията заливат интернет пространството. Това според мен се дължи на финансовата криза и стегнацията, която обхвана в изминалите две години целият свят. Давам за пример едно такова рекламно съобщение:

"Фотоепилация с ново поколение уреди PTF на половинки крака или цели ръце (важи за жени и мъже) за 65 вместо 200 лв."

PTF Фотоепилацията има следните нововъведения:
1. Наистина работеща епилационна процедура, защото ефектът е видим

епилация, депилация,фоликул,Епилация,и,Депилация,разлики

Епилация и Депилация разлики

В тази статия ще разгледаме Епилация и Депилация и дали има разлика между двете.

Получих писмо с интересен въпрос зададен от наша читателка: "има ли разлика между епилация и депилация? и каква е тя? епилиране и депилиране? според мен едното, първото е премахване на косъма от корена, а второто е премахване на косъма до кожата. не знам дали съм права, моля просветлете ме..."

Отговор: "
Макар и мнението си съм го публикувал в тази страницата


 
Ляв ъгъл на рамката за Новини за Епилирането, Депилирането, колата маска, Фото епилацията, лазерна Епилация и Elos епилация Десен ъгъл на рамката за Новини за Епилирането, Депилирането, колата маска, Фото епилацията, лазерна Епилация и Elos епилация
 

Епилация (депилация). Методи приложими в бита (ежедневието). Кола маска, Домашен епилатор, Крем депилатор и бръснене.

- Епилация чрез Кола маска - Кола маската е ефективна процедура за обезкосмяване. Тя е и един от най-разпространеният козметичен метод за премахване на нежеланото окосмяване. За основният и недостатък болката - Жените казват, че се свиква, но мъже не забравяхте, че жените имат по-висок праг на болка от мъжете. Все пак Епилацията с коло маска предобива широка популярност вече и сред мъжете, все повече от тях се подлагат на тази козметична процедура.
- Премахване на космите чрез Домашен епилатор. Временно или преносимо средство можете да го вземете с вас навсякъде. Това е и основното му предимство пред другите методи за епилиране. Мобилността на това устройство го прави неоценим партньор за борбата с космите в забързаното ежедневие. Използвайте го винаги, когато нямате време да отидете на други козметично-епилационни процедури.
-Епилация или Депилация чрез бръснене - Премахване на космите чрез бръснене. Това е най-обикновения и най-безболезнен епилационен способ. Въпреки това при този епилационен метод по-скоро улеснявте образуване на ново количество и качество косми, отколкото дълготрайно да ги премахвате.
- Епилация или Депилация чрез Крем депилатор Премахване на космите чрез Крем депилатор е химически способ за обескомяване. Прибягвайте до Епилиране чрез този метод само ако сте тествали чуствителността на вашата кожа към химичният агент, който премахва космите. Ако проявите някъква чувствително към крем Депилатоара, горещо Ви препоръчвам да се откажете от този метод за Епилиране. Все пак ако развиете алергия към него ще изпаднете във по-лошо положение нали?

 
Ляв ъгъл на рамката за Епилация (депилация). Методи приложими в бита (ежедневието). Кола маска, Домашен епилатор, Крем депилатор и бръснене. Десен ъгъл на рамката за Епилация (депилация). Методи приложими в бита (ежедневието). Кола маска, Домашен епилатор, Крем депилатор и бръснене.
 

Методи за Епилация (депилация) приложими в козметичните салони. Професионални методи кола маска, IPL и Elos

- Премахване на космите чрез Кола маска. Бърза, дълготрайна, но изключително болезнена процедура. Кола маската е обаче и най-разпространената козметична процедура за обескосмяване. Добива широка популярнос под името Бразилска Коло маска.

- Премахване на космите чрез Лазерната епилация. Един безболезнен метод, който търпи развитие и досега. Все повече нови и нови технологии се появяват на пазара предлагащи Лазерни епилационни системи и то на сравнително много по-ниски цени.

- Премахване на космите чрез Фото епилация IPL - Фото-епилацията е по-съвременния и по-ефективен метод от лазерната епилация, който обаче е тясно обвързна със пигментацията на кожата и цветът на окосмяването, което ще Епилираме. Редно е тези фактори да бъдат взети под внимание при използването на този козметичен метод.

-Премахване на космите чрез Elos епилация и технология. Това е иновативен метод за епилиране, в който се съчетават предходните два. Появяват се и разновидности със допълнително охлаждане (велтилиране) на кожата за да се избегнат микро изгарянията, които се получават при използването му. Разбира се тези микро изгаряния се усещата като дискомфорт в клиентът подложен на тази козметична процедура, но това далеч не е болката, която трябва да изтърпите при прилагането на метода кола маска

 
Ляв ъгъл на рамката за Методи за Епилация (депилация) приложими в козметичните салони. Професионални методи кола маска, IPL и Elos Десен ъгъл на рамката за Методи за Епилация (депилация) приложими в козметичните салони. Професионални методи кола маска, IPL и Elos
   
Ляв ъгъл на рамката за козметичните салони предлагащи епилация или депилация, даващи възможност за разплащане с кредитни карти Десен ъгъл на рамката за козметичните салони предлагащи епилация или депилация, даващи възможност за разплащане с кредитни карти
   
Ляв ъгъл на рамката за Попитайте ни за Епилация или Депилация Десен ъгъл на рамката за Попитайте ни за Епилация или Депилация
   
Ляв ъгъл на рамката за Епилация Вход към вътрешната депилация Десен ъгъл на рамката за Епилация Вход към вътрешната депилация
 

Условия за ползване

В тази секция ще ви запознаем със условията за ползване на тази интернет страница.
 
Ляв ъгъл на рамката за Условия за ползване Десен ъгъл на рамката за Условия за ползване
 
Добави коментар за Епилация Депилация Всичко за обезкосмяването и епилирането
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Коментар тук линковете са забранени :

Има грешка в мнението ви за Епилация Депилация - Всичко за обезкосмяването и епилирането
Въведете коректно полетата: email, име, коментар
 
Ляв ъгъл на рамката за коментари в депилация-обезкосмяване-5.html тази страница за Епилацията и Депилацията Десен ъгъл на рамката за коментари в депилация-обезкосмяване-5.html тази страница за Епилацията и Депилацията
   
Ляв ъгъл на рамката за Епилация и Депилация за нежни крачета Десен ъгъл на рамката за Епилация и Депилация за нежни крачета
 

Секцията предоставя възможност да потърсите информация за Епилацията и депилационните козметични процедури.


 
Ляв ъгъл на рамката за Подробно търсене в  Десен ъгъл на рамката за Подробно търсене в
 

Филмчета и клипчета на тема Епилация, Кола маска, Уреди за депилиране и забавни истории във областта на обезкосмяването. Ако се питате как точно протичат нещата при премахване на нежеланото окосмяване то непременно посетете тази филмова галерия. Както се досещате повечето от методите използвани при премахването на космите ще ги има документирани. Така потребителите ще могат да се насочат какво точно ги очаква, когато пристъпят към някоя от изброените козметични процедури.

 
Ляв ъгъл на рамката за Филмов материял за видовете епилации Десен ъгъл на рамката за Филмов материял за видовете епилации
 

Ако за Вас рекламирането в тази страница за Епилация и Депилация представлява интерес, то Тук може да поставите своята реклама.

За тази цел може да се свържете с нас през тази контактна форма
Само за 240 лв. годишно вашият козметичен салон, в който предлагате козметични процедури за обескосмяване и епилиране може да получи банер в тази секция на страницата.
Перфектни Кухни и кухненско обзавеждане - стил за вашият дом. Kухненски аксесоари, оборудване и мебели от Миле Сименс и NaberСтилни кухни и кухненско обзавеждане за вас. Kухненски аксесоари, оборудване и мебели от Миле Сименс и NaberПредлагаме богата гама от пожароустойчиви,гаражни,индустриални,блиндирани,метални,стъклени, алуминиеви и интериорни врати за дома и индустриятаСтилни гаражни врати за вашият домКулинарни рецепти в помощт на съвременната Българска жена Кулинарни рецепти и калории БМИ

 
Ляв ъгъл на рамката за Емблема на здравето. Епилация и Депилацията са здраве Десен ъгъл на рамката за Емблема на здравето. Епилация и Депилацията са здраве
 

Галерия със богат снимков материял на тема Епилация, Кола маска, Уреди за депилиране и забавни снимки във областта на обезкосмяването

 
Ляв ъгъл на рамката за Галерия със снимки - Епилация и Депилация Десен ъгъл на рамката за Галерия със снимки - Епилация и Депилация
 

Въпрос за епилация или депилация 
Ляв ъгъл на рамката за Галерия със снимки - Епилация и Депилация Десен ъгъл на рамката за Галерия със снимки - Епилация и Депилация
  Тук ще извадим релативните тагове към тази страница Това ще рече тагове или думи, по които интернет потребителите са посетили тази така хубава интернет страничка. Или този СЕО облак представляват думи от СЕ (яхо, гугъл, бинг, аол и т.н.т), през които потребителите ни са ни намерили.Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон  
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация
 

Козметични салони предлагащи Elos епилация, Лазерна-епилация, Фото (IPL) епилация, Кола маска и Крем депилатори


Изредените салони и интернет страници в тази категория допълват понятието наречено Епилация. Прочетете ги за да добиете по-обширна представа за Епилацията и Депилацията.
 
Ляв ъгъл на рамката за Козметични салони предлагащи Elos епилация, Лазерна-епилация, Фото (IPL) епилация, Кола маска и Крем депилатори Десен ъгъл на рамката за Козметични салони предлагащи Elos епилация, Лазерна-епилация, Фото (IPL) епилация, Кола маска и Крем депилатори
 

Анализ на козметичните процедури използвани за епилация.


Анализ на козметичните процедури използвани за премахване на нежеланото окосмяване ( Епилация, Депилация, Бръснене, Кола Маска, Лазерна и Фото епилации). Прочетете ги за да добиете по-обширна представа за Епилацията и Депилацията.

Досега в тази станица за епилирането и премахването на нежеланото окосмяване се наблягаше на най-безболезнените методи за борбата с космите и окосмяването. Нека сега да обърнем внимание и на най-разпространения метод за епилиране - Кола маската. Кола или Коло маска представлява козметична процедура, при която космите се отскубват в самия корен от косменият фоликул, чрез помоща на лепливо вещество в най-общият случай восък и хартиени лентички. При нанасянето на разтопеният восък върху кожата подложена на епилация и последващото прилепване на хартиената лентичка към третираното място се получава слепващ ефект между косъмчетата, които ще отскубнем и хартиената лента. При рязкото издърпване на тази лентичка се усигурява отскубването на косъма от самият му корен, което гарантира дълготрайният ефект на епилиране. Този ефект е подсилен многократно и от разширяването на порите на кожата от горещият восък. Съвкупността от тези ефекти прави Кола маската една от най-ефективните методи за обезкосмяване - епилиране. Кое обаче прави Коло маската най-разпространеният метод за депилация? Дали това са модните течения наложени при появата на Бразилската Кола маска през 80 години или е подсъзнателното разбиране за ефективността на този метод на Епилацията? Според моето лично менние достъпност, сравнително ниската му себестойност и ефективността на този козметичен метод го издигат в ранг на най-разпространената Епилационна процедура. Недостатъците на Кола маскта са ясни - болката от отскубването на космите, която жените според едно изследване успяват да изтърпят по-добре от мъжете. Въпреки това този козметичен метод за епилиране придобива все по-широка популярност и сред мъжката част от обществото.

 
Ляв ъгъл на рамката за Анализ на козметичните процедури използвани за епилация. Десен ъгъл на рамката за Анализ на козметичните процедури използвани за епилация.

 
Страници за епилация и депилация: 1 |2 |3 |4 | Епилация страница 5 |
 
Ляв ъгъл на рамката за Галерия от страници в тази интернет страница. Прелистете нататък за да научите повече за кола маскта, депилация, и обезкосмяването. Десен ъгъл на рамката за Галерия от страници в тази интернет страница. Прелистете нататък за да научите повече за кола маскта, депилация, и обезкосмяването.

Препоръчваме Ви

София: 42.683; 23.317