Depilation logo header
 

епилация промоции по празници
Епилация и Депилация - епилация промоции по празници

 
Ляв ъгъл на рамката за  Десен ъгъл на рамката за
  Тук ще извадим релативните тагове към тази страница Това ще рече тагове или думи, по които интернет потребителите са посетили тази така хубава интернет страничка. Или този СЕО облак представляват думи от СЕ (яхо, гугъл, бинг, аол и т.н.т), през които потребителите ни са ни намерили.Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон епилация промоции по празници  
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация
 

Филмче за обезкосмяване с конец


Филмче за обезкосмяване с конец епилация, обезкосмяване, конец, веждите


Това филмче представя как да извършите епилиране на веждите си, като използвате конец. Метода за епилиране и инструментите, които се използват за премахване на нежеланото окосмяване са изключително простички. След 1-2 тренировки с конеца ще станете истински майстори във този епилационен метод.

Надявам се това филмче за Филмче за обезкосмяване с конец да ви е от полза.

епилация обезкосмяване конец веждите

 
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация

епилация промоции по празници

Това е страница изпълнена с любопитни факти на тема епилация промоции по празници. Тук ще разгледаме подробно и задълбочено историята и развитието на епилация промоции по празници.

празници, епилация, подарък, промоции

епилация промоции по празници

Наближава Нова Година. Какво по-хубаво от това да подарим епилация на любимото същество. Така подаръка ще бъде двоен. Бъдете щедри и подарете Епилация на любимия човек. Весели празници. 
Добави коментар за епилация промоции по празници
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Коментар тук линковете са забранени :

Има грешка в мнението ви за епилация промоции по празници
Въведете коректно полетата: email, име, коментар
 
Ляв ъгъл на рамката за коментари в епилация-промоции-по-празници.html тази страница за Епилацията и Депилацията Десен ъгъл на рамката за коментари в епилация-промоции-по-празници.html тази страница за Епилацията и Депилацията
 

Подробно търсене в епилация промоции по празници

Секцията предоставя възможност да потърсите информация за Епилацията и депилационните козметични процедури.


 
Ляв ъгъл на рамката за Подробно търсене в  Десен ъгъл на рамката за Подробно търсене в

Разликата между студената кола маска и топлата кола маска

Винаги съм се чудил каква е разликата в тези два вида епилации - Студена и
Нека да разгледаме какво представляват различните видове кола маска и къде е разковничето за да ги нарекат топла и студена.

Студена кола маска начин на употреба.
Поставете маската на студено за няколко минути. Ако се нуждаете от малко парче, отрежете с ножица. Оформете топче и го мачкайте с пръсти, докато получите златиста лепкава маса. Разстелете върху кожата, като я притискате. Издърпайте по посока обратна на растежа на космите. Ако маската е много мека, разстелете я върху парче хасе. Полученият пластир може да се използува многократно. Когато маската не е еластична и мека, добре е да манипулирате с мокри ръце.
Маската подхранва кожата и я прави по- мека, по-чиста и по- хубава.
Не предизвиква кожни дразнения, алегия или болка. Както виждате тук не се нуждаем от подгряване на материала за да може той да се втечни.

Липоразтворима кола маска
Липоразтворимата или така наречената студена кола маска се употребява с ленти от текстил. Нанася се предварително леко затоплена до телесна температура върху повърхността, която ще бъде епилирана в посока на растежа на косъма. Слоят трябва да е съвсем тънък, след което върху него се лепи лента от нетъкан текстил, която се издърпва рязко в посока обратна на растежа на косъма. Когато се нанася върху кожата, продуктът не запазва топлината си, което прави по - леко поносима манипулацията. Необходимите инструменти за извършването на тази козметична процедура са: Електронен нагревател за кола маска, Шпатула от неръждаема стомана, Липоразтворимата кола маска, Лента от нетъкан текстил.
Липоразтворимата кола маска е в следните разновидности: мед, хлорофил, азулен и титаний. Първите три се различават по аромата си.

Титаниевата кола маска (или така наречената топла кола маска), за разлика от споменатите по - горе епилационни процедури тук има нужда от по- висока температура за затопляне на маската. Така тя се се разтваря добре. Тъй като има прибавка на титаниев диоксид, който е прахообразен минерал, който ако не е добре затоплен не позволява лесно нанасяне върху епилационната зона. Липоразтворимата титаниева кола маска се употребява най - вече през топлите месеци и в добре затоплени помещения.

Топлата кола маска може да се използва многократно върху повече клиенти, в професионалните студия за красота се ползват и двата вида кола маска в зависимост от предпочитание на клиента.

Следователно за употребата на топлата и студената кола маска се нуждаем от затопляне на материала. Просто температурата на подгряване при едната е по-висока и затова я наричат топла кола маска.
Надявам се тази статия на тема Разликата между студената кола маска и топлата кола маска да ви е от полза.Айкидо и пътят Бушидо
София: 42.683; 23.317