Depilation logo header
 

лазерна епилация
Епилация и Депилация - лазерна епилация

 
Ляв ъгъл на рамката за  Десен ъгъл на рамката за
  Тук ще извадим релативните тагове към тази страница Това ще рече тагове или думи, по които интернет потребителите са посетили тази така хубава интернет страничка. Или този СЕО облак представляват думи от СЕ (яхо, гугъл, бинг, аол и т.н.т), през които потребителите ни са ни намерили.Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон  
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация
 

Изключително болезнена кола маска с кола


Изключително болезнен начин да премахнете космите на триъгълникът си жени. Кола маска и приложението и чрез аятомобил.


Екстремалността във премахването на нежеланото окосмяване е присъща на жените. Вижте в този видео клип как една жена е готова да стигне до крайности за да премахне косъмчетата от триъгълникът си с помощта на кола маска и автомобил.

болезнена кола маска кола жени

 
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация

лазерна епилация

Това е страница изпълнена с любопитни факти на тема лазерна епилация. Тук ще разгледаме подробно и задълбочено историята и развитието на лазерна епилация.

лазерна, епилация, депилация, Arion, козметична, процедура, епилационна система, полза

Лазерна епилация

Премахване на космите чрез Лазерната епилация - Лазерния лъчът действа на корена на косъма, като при това не уврежда кожата, и унищожава всички корени и косми, които се намират в активна фаза на растеж. Важно е да се подчертае, че "една птичка пролет не прави". При тази епилация е нужно периодично повтаряне на процедурата за да се обезкосмят и латентните косъмчета.

Нека ви запознаем с начина на действие на Александритените лазери Arion II на немската фирма WaveLight. Нека да подчертаем предимствата на тази лазерна епилационна система пред другите конкурентни епилационни системи на пазара.

- Основно предимство на Александритените лазери Arion II е дължината на вълната- 755nm.
- За разлика от другите александритни лазерни епилационни ситеми Arion II разделя всеки импулс на 5 по-малки така се постига максимална защита на кожата, защото енергията на лазерния импулс не е концентрирана еднократно върху кожата, а е разделена на пет порции - това от своя страна дава време на епидермисът да се охлади, косменият корен (фоликул), които искаме да разрушим, се нараняват от акумулираният термичен ефект. Същевременно тази иновация във лазерната епилация дава възможност да се използват по-големи енергии за разрушаване на косменият фоликул без това да навреди на кожата, като повишава ефекта на епилацията.
- Изключително бърза епилационна система, която дава възможност да се направят пет импулса (манипулации) в минута, което прави тази система най-бързата до момента на пазара. Това пести време както на клиентите и уплатнява работата на лазерната система за епилиране.
- Успоредно с протичането на лазерната епилационна процедура се прилага и охлаждане на кожата с помощта на студен въздух, което намалява усещането за болка и предпазва кожата от прекомерно загряване и нежелани странични ефекти от тази козметична процедура.
В една от следващите си статии ще дам подробен анализ за - лазерна епилация цени - на услугата и на епилационната техника. Надявам се тази статия за Лазерна епилация да ви е от полза. 
Добави коментар за лазерна епилация
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Коментар тук линковете са забранени :

Има грешка в мнението ви за лазерна епилация
Въведете коректно полетата: email, име, коментар
 
Ляв ъгъл на рамката за коментари в лазерна-епилация.html тази страница за Епилацията и Депилацията Десен ъгъл на рамката за коментари в лазерна-епилация.html тази страница за Епилацията и Депилацията
 

Подробно търсене в лазерна епилация

Секцията предоставя възможност да потърсите информация за Епилацията и депилационните козметични процедури.


 
Ляв ъгъл на рамката за Подробно търсене в  Десен ъгъл на рамката за Подробно търсене в

Премахване на стрес от Епилацията чрез масаж Хотстон

Масажът с вулканични камъни, или т.н. "геотермална SPA терапия" (hot stone) е СПА техника, чиято цел е да се постигне баланс между енергията на човешкото тяло и енергията на природата. Hot stone масажите са една нестандартна терапия, която въздейства върху организма както вътрешно, така и външно, чрез усещане и допир. Масажните техники с Камъните въздействат на две нива:
- статично, като влияят терапевтично с натиск върху специфични точки
- динамично, с изпълнението на определени и добре подбрани масажни техники

Комбинацията от студ и топлина върху различните части на тялото и приложението на различните масажни техники позволява на клиента да се наслади едновременно на различните ефекти в различните части на тялото. Хармонизирането на чакрите с помощта на Хотстоун масажът и маслата за аромотерапия, приложението на цветовете по време на самата терапия ( масаж ) и музиката превръщат геотермалната терапия (hot stone) в истинска наслада за сетивата.

Терапията с камъни (hot stone) се препоръчва при хора, подложени на стрес, безсъние, напрежение, мускулни и ставни болки, както и циркулаторни нарушения. Прилагането на тези масажи ще доведе до Релаксиране, отпускане и хармонизиране на целия организам.
Хотсоун Терапията - Масажите с вулканични камъни е наслада, която всеки трябва да опита.Айкидо и пътят Бушидо
София: 42.683; 23.317