Depilation logo header
 

login
Епилация и Депилация - login

 
Ляв ъгъл на рамката за  Десен ъгъл на рамката за
  Тук ще извадим релативните тагове към тази страница Това ще рече тагове или думи, по които интернет потребителите са посетили тази така хубава интернет страничка. Или този СЕО облак представляват думи от СЕ (яхо, гугъл, бинг, аол и т.н.т), през които потребителите ни са ни намерили.системи за епилация в домашни условия Лазерна епилация Елос Синерон  
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация
 

Новия Силки епилатор


Новия Силки епилатор силки, епилатор, филмче


Това филмче представя Новия Силки епилатор, като алтернатива за жените при безпроблемното обезкосмяване. С него се постига изключителна гладкост при епилиране. Иновативната технология на този епилатор се дмонстрират в това филмче.

Надявам се това филмче за Силки епилатор да ви е от полза.

силки епилатор филмче

 
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация

login

Това е страница изпълнена с любопитни факти на тема login. Тук ще разгледаме подробно и задълбочено историята и развитието на login.

фотоепилация,ПТФ,PTF ,козметични, процедури, цени,Цени,на,Фотоепилация,с,ново,поколение,уреди,PTF

Цени на Фотоепилация с ново поколение уреди PTF

Все повече и повече рекламни съобщения за намаляване цените на фотоепилацията заливат интернет пространството. Това според мен се дължи на финансовата криза и стегнацията, която обхвана в изминалите две години целият свят. Давам за пример едно такова рекламно съобщение:

"Фотоепилация с ново поколение уреди PTF на половинки крака или цели ръце (важи за жени и мъже) за 65 вместо 200 лв."

PTF Фотоепилацията има следните нововъведения:
1. Наистина работеща епилационна процедура, защото ефектът е видим нслед 2 - 3 козметични процедури.
2. Премахнати са недостатаците на традиционната Фотоепилация чрез добавяне на специална лампа за светли фототипове, което гарантира епилационен ефект и при тях.
3. Чрез допълнително добавяне в PTF Фотоепилацията на 6-степенна защита се постига максимална сигурност при тези козметични процедури и се елиминират човешките грешки.
4. Подобреното охлаждане гарантира безболезненост при извършване на процедурата, като премахва паренето и раздразняването на кожата (микро сваряванията) причинени от обикновенната фотоепилация, елиминират се болката и опасностите при извършване на процедурите. PTF Фотоепилацията действа нежно и приятно върху кожата.Надявам се тази статия в интернет страницата на тема Цени на Фотоепилация с ново поколение уреди PTF да ви е от полза. 
Добави коментар за login
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Коментар тук линковете са забранени :

Има грешка в мнението ви за login
Въведете коректно полетата: email, име, коментар
 
Ляв ъгъл на рамката за коментари в login.html тази страница за Епилацията и Депилацията Десен ъгъл на рамката за коментари в login.html тази страница за Епилацията и Депилацията
 

Подробно търсене в login

Секцията предоставя възможност да потърсите информация за Епилацията и депилационните козметични процедури.


 
Ляв ъгъл на рамката за Подробно търсене в  Десен ъгъл на рамката за Подробно търсене в

Крем депилатоар или депилатор

В тази статия ще разгледаме Крем депилатоар или наречените в разговорния език крем депилатори. Това са кремове, които атакуват по химичен способ фоликула на космите. Обикновенно тези кремове съдържат соли на различни видове киселини, точно заради това и не се препоръчва продължителното третиране на кожата със тези кремове. Много често се случва да се получи и алергична реакция на кожата, която е раздразнена от силно активното химично вещество.
Задължително прочетете указанията за ползване на крем депилатоара там са обяснени подробно колко време минимално и максимално да продължи тази епилационна процедура. Ето и един пример:
Съвети за употреба:

* нанесете крема депилатоара с помощта на шпатулата върху добре измита и подсушена кожа. Всички косми трябва да са покрити със слой депилаторен крем
* оставете да крем депилатоара да подейства седем минути
* Опитайте с малка част от намазаната с депилатор кожа и ако космите се отделят лесно това ще ви покаже, че крем депилатоара е свършил химичната атака върху космите. За да премахнете останалата част от нежеланото окосмяване почистете със хавлия или кърпа. Ако космите не се махат лесно трябва да оставите още малко време кремът да действа, но не повече от десет минути.
* изплакнете обилно с вода и подсушете вече депилираната кожа. Ако усетите раздразнение след тази козметична процедура то намажете със овлажняващо кремче засегнатите места.

Надявам се тази статия за Крем депилатоар или депилатор да Ви е от полза.Айкидо и пътят Бушидо
София: 42.683; 23.317