Depilation logo header
 

login
Епилация и Депилация - login

 
Ляв ъгъл на рамката за  Десен ъгъл на рамката за
  Тук ще извадим релативните тагове към тази страница Това ще рече тагове или думи, по които интернет потребителите са посетили тази така хубава интернет страничка. Или този СЕО облак представляват думи от СЕ (яхо, гугъл, бинг, аол и т.н.т), през които потребителите ни са ни намерили.епилация бинг системи за епилация в домашни условия  
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация
 

Изключително болезнена кола маска с кола


Изключително болезнен начин да премахнете космите на триъгълникът си жени. Кола маска и приложението и чрез аятомобил.


Екстремалността във премахването на нежеланото окосмяване е присъща на жените. Вижте в този видео клип как една жена е готова да стигне до крайности за да премахне косъмчетата от триъгълникът си с помощта на кола маска и автомобил.

болезнена кола маска кола жени

 
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация

login

Това е страница изпълнена с любопитни факти на тема login. Тук ще разгледаме подробно и задълбочено историята и развитието на login.

Elos, епилация , технология, депилация, новаторска система

Elos епилация и технология

Elos технология е най-новия вид епилационна ситема- Съчетава две енергии: енергия от светлинен спектър
(фото епилация) и биполярна радиочестота
( лазерана епилация предлагаща се в различни спектъри и дължини на вълната ).

Elos-епилацията съчетава обикновените лазерни и светлинни системи в една мултифункционална епилационна система.
Отначало върху косъма въздейства светлинна енергия, която благодарение на пигментът (меланин), съдържащ се във всеки косъм,
я привлича (обърнете внимание, че колкото по-тъмни сте толкова по-малка светлинна енергия Ви трябва или колкото по-тъмни сте толкова повече трябва да се намали Интензитета на излъчване на уреда. Иначе можете да извършите епилация и на кожата си и да си причините сериозни Изгаряния. Точно поради тази причина в някои страни е забранено извършването на този вид епилация от неквалифициран персонал).
Обикновенно светлинната енергия не е достатъчна за да разруши фоликулте на светлите косми.
Точно тук е силата на Elos технологията След. светлинния поток следва радиочестотната вълна, която разрушава космения фоликул.
Или с две думи там където Светлинната енергия е недостатъчна, за да премахне косъма се прилага биполярна радиочестотна вълна.
Това определя предимства и: надеждна епилация и дълготрайно действие на тази новаторска епилационна система. 
Добави коментар за login
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Коментар тук линковете са забранени :

Има грешка в мнението ви за login
Въведете коректно полетата: email, име, коментар
 
Ляв ъгъл на рамката за коментари в login.html тази страница за Епилацията и Депилацията Десен ъгъл на рамката за коментари в login.html тази страница за Епилацията и Депилацията
 

Подробно търсене в login

Секцията предоставя възможност да потърсите информация за Епилацията и депилационните козметични процедури.


 
Ляв ъгъл на рамката за Подробно търсене в  Десен ъгъл на рамката за Подробно търсене в

Борбата с нежеланото окосмяване

В тази статия ще разгледам защо се води тази битка с нежеланото окосмяване или така наречената Епилация. Според мен причините за тази битка се делят на два основни вида: естетически и здравословни. Естетическите причини за да се епилираме и/или обезкосмиме са породени от непрестанното олекотяване на облеклото в модните тенденции. Под влияние на модните тенденции, рекламите със сексуален подтекст и непрекъснато показваните ни голи секси тела без грам косъмче и/или дефект по тях, които завладват умът и вниманието ни, ние се стремим съзнателно или подсъзнателно да достигнем тяхното съвършенство. По този начин модните тенденции налагат в съвременния начин на живот една строга политика към обезкосмяване - епилиране. От друга срана седи и така актуалното препичане под палещите лъчи на слънцето повреме на почивката ни. Това събиране на слънчевото богатство обикновенно става на препълнени плажове, където показването на окосмяване би довело до огромен срам за притежателя му. Все пак масите са подвластни на хорското мнение и докато във Япония е вдигнат култ към естественото (там можете да видите девойки, за които епилацията, бръсненето и колата маска са думи табу - можете да си представите храсталаците, които се показват от всякъде :), то в Европа и Америка цари обратният култ, култ към Епилирането, култ към премахване на всеки един излишен косъм. Но стига толкова за естетическите причини, нека да разгледаме и медицинските причини за да си направим епилация.

Медицински причини за извършване на козметични процедури премахващи нежеланото окосмяване. Още от древността много хора епилирали телата си, като по този начин се предпазвали от паразити, които намират убежище в окосмените части от човешкото тяло. Хигиенните причини карат лекарите да обезкосмяват (епилират) телата на пациентите при провеждането на хирургическа интервенция. Причината е, че във гъстата растителност се задържат повече микроорганизми.

Надявам се тази статия за епилация-депилация да ви е от полза
Айкидо и пътят Бушидо
София: 42.683; 23.317