Depilation logo header
 

login
Епилация и Депилация - login

 
Ляв ъгъл на рамката за  Десен ъгъл на рамката за
  Тук ще извадим релативните тагове към тази страница Това ще рече тагове или думи, по които интернет потребителите са посетили тази така хубава интернет страничка. Или този СЕО облак представляват думи от СЕ (яхо, гугъл, бинг, аол и т.н.т), през които потребителите ни са ни намерили.епилация бинг системи за епилация в домашни условия  
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация
 

Кола маска при различните типове хора


Кола маска при различните типове хора кола маска, епилиране, епилация, хора


Това филмче представя Епилиране чрез кола маска при различни типове хора. Мъже, жени, бели, азиатки, мулатки, негърки. Емоцията при дърпане на лентата с кола маската е изписана на лицата им. А виковете им са истински :)
Надявам се това филмче за Епилиране чрез кола маска при различни типове хора да ви е от полза.

кола маска епилиране епилация хора

 
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация

login

Това е страница изпълнена с любопитни факти на тема login. Тук ще разгледаме подробно и задълбочено историята и развитието на login.

фотоепилация,ПТФ,PTF ,козметични, процедури, цени,Цени,на,Фотоепилация,с,ново,поколение,уреди,PTF

Цени на Фотоепилация с ново поколение уреди PTF

Все повече и повече рекламни съобщения за намаляване цените на фотоепилацията заливат интернет пространството. Това според мен се дължи на финансовата криза и стегнацията, която обхвана в изминалите две години целият свят. Давам за пример едно такова рекламно съобщение:

"Фотоепилация с ново поколение уреди PTF на половинки крака или цели ръце (важи за жени и мъже) за 65 вместо 200 лв."

PTF Фотоепилацията има следните нововъведения:
1. Наистина работеща епилационна процедура, защото ефектът е видим нслед 2 - 3 козметични процедури.
2. Премахнати са недостатаците на традиционната Фотоепилация чрез добавяне на специална лампа за светли фототипове, което гарантира епилационен ефект и при тях.
3. Чрез допълнително добавяне в PTF Фотоепилацията на 6-степенна защита се постига максимална сигурност при тези козметични процедури и се елиминират човешките грешки.
4. Подобреното охлаждане гарантира безболезненост при извършване на процедурата, като премахва паренето и раздразняването на кожата (микро сваряванията) причинени от обикновенната фотоепилация, елиминират се болката и опасностите при извършване на процедурите. PTF Фотоепилацията действа нежно и приятно върху кожата.Надявам се тази статия в интернет страницата на тема Цени на Фотоепилация с ново поколение уреди PTF да ви е от полза. 
Добави коментар за login
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Коментар тук линковете са забранени :

Има грешка в мнението ви за login
Въведете коректно полетата: email, име, коментар
 
Ляв ъгъл на рамката за коментари в login.html тази страница за Епилацията и Депилацията Десен ъгъл на рамката за коментари в login.html тази страница за Епилацията и Депилацията
 

Подробно търсене в login

Секцията предоставя възможност да потърсите информация за Епилацията и депилационните козметични процедури.


 
Ляв ъгъл на рамката за Подробно търсене в  Десен ъгъл на рамката за Подробно търсене в

Лазерна епилация

Премахване на космите чрез Лазерната епилация - Лазерния лъчът действа на корена на косъма, като при това не уврежда кожата, и унищожава всички корени и косми, които се намират в активна фаза на растеж. Важно е да се подчертае, че "една птичка пролет не прави". При тази епилация е нужно периодично повтаряне на процедурата за да се обезкосмят и латентните косъмчета.

Нека ви запознаем с начина на действие на Александритените лазери Arion II на немската фирма WaveLight. Нека да подчертаем предимствата на тази лазерна епилационна система пред другите конкурентни епилационни системи на пазара.

- Основно предимство на Александритените лазери Arion II е дължината на вълната- 755nm.
- За разлика от другите александритни лазерни епилационни ситеми Arion II разделя всеки импулс на 5 по-малки така се постига максимална защита на кожата, защото енергията на лазерния импулс не е концентрирана еднократно върху кожата, а е разделена на пет порции - това от своя страна дава време на епидермисът да се охлади, косменият корен (фоликул), които искаме да разрушим, се нараняват от акумулираният термичен ефект. Същевременно тази иновация във лазерната епилация дава възможност да се използват по-големи енергии за разрушаване на косменият фоликул без това да навреди на кожата, като повишава ефекта на епилацията.
- Изключително бърза епилационна система, която дава възможност да се направят пет импулса (манипулации) в минута, което прави тази система най-бързата до момента на пазара. Това пести време както на клиентите и уплатнява работата на лазерната система за епилиране.
- Успоредно с протичането на лазерната епилационна процедура се прилага и охлаждане на кожата с помощта на студен въздух, което намалява усещането за болка и предпазва кожата от прекомерно загряване и нежелани странични ефекти от тази козметична процедура.
В една от следващите си статии ще дам подробен анализ за - лазерна епилация цени - на услугата и на епилационната техника. Надявам се тази статия за Лазерна епилация да ви е от полза.Айкидо и пътят Бушидо
София: 42.683; 23.317