Depilation logo header
 

login
Епилация и Депилация - login

 
Ляв ъгъл на рамката за  Десен ъгъл на рамката за
  Тук ще извадим релативните тагове към тази страница Това ще рече тагове или думи, по които интернет потребителите са посетили тази така хубава интернет страничка. Или този СЕО облак представляват думи от СЕ (яхо, гугъл, бинг, аол и т.н.т), през които потребителите ни са ни намерили.епилация бинг системи за епилация в домашни условия  
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация
 

Епилиране при мъже


Епилиране при мъже практика, епилатор, епилиране


Това филмче представя как мъжете понасят болката от епилирането. В него се вижда, как един мъж премахва нежеланото окосмяване от гърдите си посредством домашен епилатор. Прагът на болката при мъжете както знаете е по-нисък отколкото прагът на болката при жените. Това ясно си проличава в този филм.
Надявам се това филмче за епилаторът и неговото приложение на практика да ви е от полза.

практика епилатор епилиране

 
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация

login

Това е страница изпълнена с любопитни факти на тема login. Тук ще разгледаме подробно и задълбочено историята и развитието на login.

козметични, епилационни, процедури, игри

Игри с епилационни и козметични процедури

Тук ще ви представим една огромна колекция от игри за епилация - депилация, кола маска и всякъкъв вид козметични процедури за разкрасяване. Под формата на игра ще научите кака се извършват тези процедури и доколко са ефективни.
Заслужава си човек ако има малко свободно време да се разсее във този виртуален свят на козметиката и процедурите за разкрасяване.
Желавя ви приятно забавление и изучаване на изкуството да бъдеш красива. Линкът по-долу ще ви отведе в светът на красотата. Игри за козметичните процедури 
Добави коментар за login
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Коментар тук линковете са забранени :

Има грешка в мнението ви за login
Въведете коректно полетата: email, име, коментар
 
Ляв ъгъл на рамката за коментари в login.html тази страница за Епилацията и Депилацията Десен ъгъл на рамката за коментари в login.html тази страница за Епилацията и Депилацията
 

Подробно търсене в login

Секцията предоставя възможност да потърсите информация за Епилацията и депилационните козметични процедури.


 
Ляв ъгъл на рамката за Подробно търсене в  Десен ъгъл на рамката за Подробно търсене в

Методи за безболезнена епилация

В тази статия ще изборим и систематизираме сравнително безболезнените методи за премахване на нежеланото окосмяване. Защо стравнително ще попитате Вие драти читатели? Защото болката е силно субективно нещо и се характеризира със едно понятие наречено праг на болка, което е различно при всеки един индивид. Но да не се откланяме от темата и да изброим тези "безболезнение" епилации:
1. Всичките депилационни кремове, които атакуват и разрушават фоликула на косъмът с химични вещества са сравнително безболезнени. Ако обаче сте алергични към активната химична съставка в епилиращият крем то тогава ви очакват доста болезнени моменти.
2. Фото и Лазерната епилация това са два метода, които дават не лоши резултати и са сравнително безболезнени. Ако усетите болка при тези процедури то непременно попитайте козметикът, който изпълнява епилационната процедура върху вас защо се получава този ефект.
3. Бръсненето - този най-древен метод е със доказана моментна ефективност относно епилацията и депилацията. Но това му предимство надали може да компенсира всичките му други недостатъци. Той е и най-безболезнения метод за епилиране открит досега. При него рядко се проявяват странични ефекти (порязване, обрив на кожата) и дори и при появата на подобни ефекти след бръсненето то трудно можем да ги оприличим на болезнени ефекти.
Това е всичко в тази статия на тема Методи за безболезнена епилация. Надявам се това четиво да ви е от полза. Тази статия се посвещава на Муцунката, която държи да махне всяко едно косъмче от моето тяло. С гореща целувка и пламенно сърце ще търся методи за намаляване на болката при епилирането за да мога да задоволя желанията на тази Муци.Айкидо и пътят Бушидо
София: 42.683; 23.317