Depilation logo header

Търсене за епилиране Страница

Кола Маска на гърди на Мъж


Кола Маска на гърди на Мъж кола,маска,жени,мъже


Това филмче представя Кола маска на гърди на Мъж.

Едва ли тази козметична процедура боли повече от кола маска на триъгълник при жените. Но все пак да не забравяме, че прага на болката при жените е много по-висок отколкото при мъжете.

Надявам се това филмче за Кола маска на гърди на Мъж да ви е от полза.

коламаскаженимъже

 

Подробно търсене в епилация депилация търсене епилиране

Секцията предоставя възможност да потърсите информация за Епилацията и депилационните козметични процедури.


 
Ляв ъгъл на рамката за Подробно търсене в  Десен ъгъл на рамката за Подробно търсене в

Новия Силки епилатор
Новия Силки епилатор силки, епилатор, филмче

Това филмче представя Новия Силки епилатор, като алтернатива за жените при безпроблемното обезкосмяване. С него се постига изключителна гладкост при епилиране. Иновативната технология на този епилатор се дмонстрират в това филмче.

Надявам се това филмче за Силки епилатор да ви е от полза.


Elos Епилация регенериране

Епилация Elos. Технологията за Епилиране Elos е единствена в света, която представлява комбинация от енергии с цел по-ефикасно и по-безопасно премахване на нежеланото окосмяване.Elos Синерон предлагат и уникална възможност за регенериране на кожата използвайки един и същи уред за епилация и регенериране.


Elos | Епилация | депилация | система | технология | регенериране |

Епилиране при мъже
Епилиране при мъже практика, епилатор, епилиране

Това филмче представя как мъжете понасят болката от епилирането. В него се вижда, как един мъж премахва нежеланото окосмяване от гърдите си посредством домашен епилатор. Прагът на болката при мъжете както знаете е по-нисък отколкото прагът на болката при жените. Това ясно си проличава в този филм.
Надявам се това филмче за епилаторът и неговото приложение на практика да ви е от полза.


Лазерна епилация

Премахване на космите чрез Лазерната епилация - Лазерния лъчът действа на корена на косъма, като при това не уврежда кожата, и унищожава всички корени и косми, които се намират в активна фаза на растеж. Важно е да се подчертае, че "една птичка пролет не прави". При тази епилация е нужно периодично повтаряне на процедурата за да се обезкосмят и латентните косъмчета.

Нека ви запознаем с начина на действие на Александритените лазери Arion II на немската фирма WaveLight. Нека да подчертаем предимствата на тази лазерна епилационна система пред другите конкурентни епилационни системи на пазара.

- Основно предимство на Александритените лазери Arion II е дължината на вълната- 755nm.
- За разлика от другите александритни лазерни епилационни ситеми Arion II разделя всеки импулс на 5 по-малки така се постига максимална защита на кожата, защото енергията на лазерния импулс не е концентрирана еднократно върху кожата, а е разделена на пет порции - това от своя страна дава време на епидермисът да се охлади, косменият корен (фоликул), които искаме да разрушим, се нараняват от акумулираният термичен ефект. Същевременно тази иновация във лазерната епилация дава възможност да се използват по-големи енергии за разрушаване на косменият фоликул без това да навреди на кожата, като повишава ефекта на епилацията.
- Изключително бърза епилационна система, която дава възможност да се направят пет импулса (манипулации) в минута, което прави тази система най-бързата до момента на пазара. Това пести време както на клиентите и уплатнява работата на лазерната система за епилиране.
- Успоредно с протичането на лазерната епилационна процедура се прилага и охлаждане на кожата с помощта на студен въздух, което намалява усещането за болка и предпазва кожата от прекомерно загряване и нежелани странични ефекти от тази козметична процедура.
В една от следващите си статии ще дам подробен анализ за - лазерна епилация цени - на услугата и на епилационната техника. Надявам се тази статия за Лазерна епилация да ви е от полза.


лазерна | епилация | депилация | Arion | козметична | процедура | епилационна-система | полза |

Кола маска при различните типове хора
Кола маска при различните типове хора кола маска, епилиране, епилация, хора

Това филмче представя Епилиране чрез кола маска при различни типове хора. Мъже, жени, бели, азиатки, мулатки, негърки. Емоцията при дърпане на лентата с кола маската е изписана на лицата им. А виковете им са истински :)
Надявам се това филмче за Епилиране чрез кола маска при различни типове хора да ви е от полза.


Промени в тази страница за епилация

Наложителни са известен брой промени в тази страница за епилациа - депилация, които вече са факт. Вече тази интернет страница за епилация има собствена галерия, в която можете да намерите снимки на процедурите и апаратите за епилиране: кола маска, лазерна епилация, фото епилация, крем депилатор, бръснене и други.


апарати | епилация | депилация |

Разлики между епилация и депилация

Какви са разликите между тези две думички епилация и депилация. Както съм обяснил във тази Интернет страница между термините епилация и депилация няма никаква разлика във значението на думите. И двете думички означават едно и също нещо, а именно премахване на нежеланото окосмяване. По-друг начин обаче седи въпросът със влагането на различен смисъл във тези думи от хората и фирмите. С цел да се продаде нещо по-различно и по-ново фирмите и хората влагат двуяко значение на тези две понятия епилация и депилация. Като се получава така, че кремовете стават депилаторни, а механичните устройства за отскубване на косъма се превръщат във епилатори съответно методите при употребата на тези неща се превръщат във епилация и депилация. Някои от методите за епилация са толкова разпространени, че даже думите Епилация и Депилация не присъстват във тях, като пример ще дам Кола Маската или съкратено Кола. Метода кола маска е толкова известен, че не се налага да се определя значението на думата със допълнителен термин - епилиране и/или депилиране. Просто думата кола маска носи значението на епилация във самата себе си. А какво става, когато дадена фирма и/или марка продукт замести истинското име на метода за епилиране - пример: Вместо лазенра епилация се употребява термини като СИНЕРОН или ИПЛ ( Както копир и ксерокс ). Отгорорът е много прост - фирмата носителка на името забогатява.


епилация | депилация | кола | ИПЛ | СИНЕРОН |
епилация депилация търсене епилиране страници: 1 | 2 | 3 |

 
Добави коментар за епилация депилация търсене епилиране
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Коментар тук линковете са забранени :

Има грешка в мнението ви за епилация депилация търсене епилиране
Въведете коректно полетата: email, име, коментар
 
Ляв ъгъл на рамката за коментари в search- епилиране.html тази страница за Епилацията и Депилацията Десен ъгъл на рамката за коментари в search- епилиране.html тази страница за Епилацията и Депилацията
  Тук ще извадим релативните тагове към тази страница Това ще рече тагове или думи, по които интернет потребителите са посетили тази така хубава интернет страничка. Или този СЕО облак представляват думи от СЕ (яхо, гугъл, бинг, аол и т.н.т), през които потребителите ни са ни намерили.Лазерна епилация Елос Синерон Лазерна епилация Елос Синерон Филмова галерия със методите за епилиране Филмова галерия със методите за епилиране Филмова галерия със методите за епилиране  
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация

Условия за ползване на епилацията

В тази статия ще разгледаме Условия за ползване на тази страница за епилацията
Собствениците и

Айкидо и пътят Бушидо