Depilation logo header

Търсене за козметични Страница

Лазерна епилация на мъжки подмишници


Лазерна епилация на мъжки подмишници версус, епилация, лазерна, подмишници,


Това филмче представя Лазерна епилация на мъжки подмишници. Лазерната епилация е система Версус. Тук ще видите как се работи със уред за лазерна епилация. Можете да се обедите, че болка от страна на епилиращият се не се усеща.
Надявам се това филмче за Лазерна епилация на мъжки подмишници система Версус да ви е от полза.

версус епилация лазерна подмишници

 

Подробно търсене в епилация депилация търсене козметични

Секцията предоставя възможност да потърсите информация за Епилацията и депилационните козметични процедури.


 
Ляв ъгъл на рамката за Подробно търсене в  Десен ъгъл на рамката за Подробно търсене в

Нежелано окосмяване

Окосмяването е нещо присъщо на хората. То ни помага да запазим телесната си температура и ни пази от температурните аномалии. Все пак от естетични причини някои от космите не са толкова желани от хората. Поради тази причина наричаме това окосмяване нежелано. Все пак за предпазване от студа има измислени толкова много методи, нали? Много критични за външния вид са косъмчетата по видимите части на тялото, като над горната устна подмишниците също и бикини зоната. В стремежа на съвременната жена към красота тези участъци се подлагат на специални процедури за обезкосмяване наречени епилация - депилация. Има много методи за епилациа и депилация, които ще отстранят така нежеланото от нас окосмяване в критичните зони. Дълготраността на ефекта от епилация, както и болезнеността на тези козметични процедури са индивидуални за всяка една от тях.


обезкосмяване | епилация | ефект | косми | депилиране |

Игри с епилационни и козметични процедури

Тук ще ви представим една огромна колекция от игри за епилация - депилация, кола маска и всякъкъв вид козметични процедури за разкрасяване. Под формата на игра ще научите кака се извършват тези процедури и доколко са ефективни.
Заслужава си човек ако има малко свободно време да се разсее във този виртуален свят на козметиката и процедурите за разкрасяване.
Желавя ви приятно забавление и изучаване на изкуството да бъдеш красива. Линкът по-долу ще ви отведе в светът на красотата. Игри за козметичните процедури


козметични | епилационни | процедури | игри |

Борбата с нежеланото окосмяване

В тази статия ще разгледам защо се води тази битка с нежеланото окосмяване или така наречената Епилация. Според мен причините за тази битка се делят на два основни вида: естетически и здравословни. Естетическите причини за да се епилираме и/или обезкосмиме са породени от непрестанното олекотяване на облеклото в модните тенденции. Под влияние на модните тенденции, рекламите със сексуален подтекст и непрекъснато показваните ни голи секси тела без грам косъмче и/или дефект по тях, които завладват умът и вниманието ни, ние се стремим съзнателно или подсъзнателно да достигнем тяхното съвършенство. По този начин модните тенденции налагат в съвременния начин на живот една строга политика към обезкосмяване - епилиране. От друга срана седи и така актуалното препичане под палещите лъчи на слънцето повреме на почивката ни. Това събиране на слънчевото богатство обикновенно става на препълнени плажове, където показването на окосмяване би довело до огромен срам за притежателя му. Все пак масите са подвластни на хорското мнение и докато във Япония е вдигнат култ към естественото (там можете да видите девойки, за които епилацията, бръсненето и колата маска са думи табу - можете да си представите храсталаците, които се показват от всякъде :), то в Европа и Америка цари обратният култ, култ към Епилирането, култ към премахване на всеки един излишен косъм. Но стига толкова за естетическите причини, нека да разгледаме и медицинските причини за да си направим епилация.

Медицински причини за извършване на козметични процедури премахващи нежеланото окосмяване. Още от древността много хора епилирали телата си, като по този начин се предпазвали от паразити, които намират убежище в окосмените части от човешкото тяло. Хигиенните причини карат лекарите да обезкосмяват (епилират) телата на пациентите при провеждането на хирургическа интервенция. Причината е, че във гъстата растителност се задържат повече микроорганизми.

Надявам се тази статия за епилация-депилация да ви е от ползаокосмяване | битка | епилация | причини |

Епилация домашни методи

В тази статия ще разгледам домашните методи за Епилация. Това са методи общодостъпни и приложими в бита. На първо място ще отбележа най-често използвания метод за премахване на нежеланото окосмяване, а именно бръсненето. Бръсненето има едно голямо предимство пред всички останали методи за епилиране, а именно бързината с която се изпълнява тази епилационна процедура. Въпреки това си предимство не го препоръчвам, защото има редица недостатъци.
На второ място ще спомена епилаторите - машинките които премахват чрез отскубване нежеланото окосмяване. Този метод за епилиране е малко по-бавен и много по-болезнен.
На трето място ще спомена крем депилаторите - които чрез химичен способ атакуват фоликула на косъма. Сравнително безболезнен и бърз метод, но ако кожата ви е чуствителна на химичното вещество използвано за епилиране може да се получи силна алергична реакция.
На четвърто място ще спомена домашната кола маска - Процедурата е същата като във козметичните салони, но трябва да се отбележи, че машинките за затопляне на кола маската не са читаво изпълнение. Така, че най-добре да ви препоръчат някоя от която хората са доволни.


методи | епилация | домашни |

епилация депилация търсене козметични страници: 1 | 2 |

 
Добави коментар за епилация депилация търсене козметични
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Коментар тук линковете са забранени :

Има грешка в мнението ви за епилация депилация търсене козметични
Въведете коректно полетата: email, име, коментар
 
Ляв ъгъл на рамката за коментари в search-козметични.html тази страница за Епилацията и Депилацията Десен ъгъл на рамката за коментари в search-козметични.html тази страница за Епилацията и Депилацията
  Тук ще извадим релативните тагове към тази страница Това ще рече тагове или думи, по които интернет потребителите са посетили тази така хубава интернет страничка. Или този СЕО облак представляват думи от СЕ (яхо, гугъл, бинг, аол и т.н.т), през които потребителите ни са ни намерили.естетически подмладяване  
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация

Методи за безболезнена епилация

В тази статия ще изборим и систематизираме сравнително безболезнените методи за премахване на нежеланото

Айкидо и пътят Бушидо