Depilation logo header

Търсене за кола Страница 2

Епилиране при мъже


Епилиране при мъже практика, епилатор, епилиране


Това филмче представя как мъжете понасят болката от епилирането. В него се вижда, как един мъж премахва нежеланото окосмяване от гърдите си посредством домашен епилатор. Прагът на болката при мъжете както знаете е по-нисък отколкото прагът на болката при жените. Това ясно си проличава в този филм.
Надявам се това филмче за епилаторът и неговото приложение на практика да ви е от полза.

практика епилатор епилиране

 

Подробно търсене в епилация депилация търсене кола 2

Секцията предоставя възможност да потърсите информация за Епилацията и депилационните козметични процедури.


 
Ляв ъгъл на рамката за Подробно търсене в  Десен ъгъл на рамката за Подробно търсене в

Игри с епилационни и козметични процедури

Тук ще ви представим една огромна колекция от игри за епилация - депилация, кола маска и всякъкъв вид козметични процедури за разкрасяване. Под формата на игра ще научите кака се извършват тези процедури и доколко са ефективни.
Заслужава си човек ако има малко свободно време да се разсее във този виртуален свят на козметиката и процедурите за разкрасяване.
Желавя ви приятно забавление и изучаване на изкуството да бъдеш красива. Линкът по-долу ще ви отведе в светът на красотата. Игри за козметичните процедури


козметични | епилационни | процедури | игри |

Епилация домашни методи

В тази статия ще разгледам домашните методи за Епилация. Това са методи общодостъпни и приложими в бита. На първо място ще отбележа най-често използвания метод за премахване на нежеланото окосмяване, а именно бръсненето. Бръсненето има едно голямо предимство пред всички останали методи за епилиране, а именно бързината с която се изпълнява тази епилационна процедура. Въпреки това си предимство не го препоръчвам, защото има редица недостатъци.
На второ място ще спомена епилаторите - машинките които премахват чрез отскубване нежеланото окосмяване. Този метод за епилиране е малко по-бавен и много по-болезнен.
На трето място ще спомена крем депилаторите - които чрез химичен способ атакуват фоликула на косъма. Сравнително безболезнен и бърз метод, но ако кожата ви е чуствителна на химичното вещество използвано за епилиране може да се получи силна алергична реакция.
На четвърто място ще спомена домашната кола маска - Процедурата е същата като във козметичните салони, но трябва да се отбележи, че машинките за затопляне на кола маската не са читаво изпълнение. Така, че най-добре да ви препоръчат някоя от която хората са доволни.


методи | епилация | домашни |

кола страници: 1 | 2 |

 
Добави коментар за кола
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Коментар тук линковете са забранени :

Има грешка в мнението ви за кола
Въведете коректно полетата: email, име, коментар
 
Ляв ъгъл на рамката за коментари в search-кола-2.html тази страница за Епилацията и Депилацията Десен ъгъл на рамката за коментари в search-кола-2.html тази страница за Епилацията и Депилацията
  Тук ще извадим релативните тагове към тази страница Това ще рече тагове или думи, по които интернет потребителите са посетили тази така хубава интернет страничка. Или този СЕО облак представляват думи от СЕ (яхо, гугъл, бинг, аол и т.н.т), през които потребителите ни са ни намерили.  
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация

Борбата с нежеланото окосмяване

В тази статия ще разгледам защо се води тази битка с нежеланото окосмяване или така наречената Епилация.

Айкидо и пътят Бушидо