Depilation logo header

Търсене за маска Страница

Лазерна епилация на мъжки подмишници


Лазерна епилация на мъжки подмишници версус, епилация, лазерна, подмишници,


Това филмче представя Лазерна епилация на мъжки подмишници. Лазерната епилация е система Версус. Тук ще видите как се работи със уред за лазерна епилация. Можете да се обедите, че болка от страна на епилиращият се не се усеща.
Надявам се това филмче за Лазерна епилация на мъжки подмишници система Версус да ви е от полза.

версус епилация лазерна подмишници

 

Подробно търсене в епилация депилация търсене маска

Секцията предоставя възможност да потърсите информация за Епилацията и депилационните козметични процедури.


 
Ляв ъгъл на рамката за Подробно търсене в  Десен ъгъл на рамката за Подробно търсене в

Изключително болезнена кола маска с кола
Изключително болезнен начин да премахнете космите на триъгълникът си жени. Кола маска и приложението и чрез аятомобил.

Екстремалността във премахването на нежеланото окосмяване е присъща на жените. Вижте в този видео клип как една жена е готова да стигне до крайности за да премахне косъмчетата от триъгълникът си с помощта на кола маска и автомобил.


Кола маска

Премахване на космите чрез Кола маска. Бърза, дълготрайна, но изключително болезнена
процедура ( ако сами си го причинявате то трябва да сте най-малкото мазохист ), но резултатът постигнат чрез кола маска си струва. Зоните подложени на Кола маска остават гладки за три-четири седмици. Препоръчвам ви
преди процедурата да изпиете 100г силен алкохол - алкохола ще разшири съдовете, и ще ви направи по-
смели. След тази подготовка сте готови да пристъпите към процедурата Кола маска

Епилация чрез Кола маска (топла и студена кола маска). Кола маската е ефективна процедура за обезкосмяване, която може да бъде
прилагана и в домашни условия, но е желателно да се доверите в рацете на опитен козметик поне първите няколко пъти когато си правите кола маска.
Поради тази причина описанието и е в Професионалните методи.


кола | маска | кола-маска | студена | топла | епилация | депилация |

Кола маска при различните типове хора
Кола маска при различните типове хора кола маска, епилиране, епилация, хора

Това филмче представя Епилиране чрез кола маска при различни типове хора. Мъже, жени, бели, азиатки, мулатки, негърки. Емоцията при дърпане на лентата с кола маската е изписана на лицата им. А виковете им са истински :)
Надявам се това филмче за Епилиране чрез кола маска при различни типове хора да ви е от полза.


Промени в тази страница за епилация

Наложителни са известен брой промени в тази страница за епилациа - депилация, които вече са факт. Вече тази интернет страница за епилация има собствена галерия, в която можете да намерите снимки на процедурите и апаратите за епилиране: кола маска, лазерна епилация, фото епилация, крем депилатор, бръснене и други.


апарати | епилация | депилация |

Огнена епилация като Коло маска
Огнена епилация като Коло маска огнена, епилация,

Това филмче представя използването на най-древното откритие на човека - Огъня, като средство за премахване на нежеланото окосмяване. Тук ще видите как се прави тази козметична процедура с подръчни материали. Тук само показваме този метод, но в никъкъв случай не го препоръчваме. Все пак хората са различни и използват всички методи за епилирани, които биха им хрумнали.

Надявам се това филмче за да ви е от полза.


Разлики между епилация и депилация

Какви са разликите между тези две думички епилация и депилация. Както съм обяснил във тази Интернет страница между термините епилация и депилация няма никаква разлика във значението на думите. И двете думички означават едно и също нещо, а именно премахване на нежеланото окосмяване. По-друг начин обаче седи въпросът със влагането на различен смисъл във тези думи от хората и фирмите. С цел да се продаде нещо по-различно и по-ново фирмите и хората влагат двуяко значение на тези две понятия епилация и депилация. Като се получава така, че кремовете стават депилаторни, а механичните устройства за отскубване на косъма се превръщат във епилатори съответно методите при употребата на тези неща се превръщат във епилация и депилация. Някои от методите за епилация са толкова разпространени, че даже думите Епилация и Депилация не присъстват във тях, като пример ще дам Кола Маската или съкратено Кола. Метода кола маска е толкова известен, че не се налага да се определя значението на думата със допълнителен термин - епилиране и/или депилиране. Просто думата кола маска носи значението на епилация във самата себе си. А какво става, когато дадена фирма и/или марка продукт замести истинското име на метода за епилиране - пример: Вместо лазенра епилация се употребява термини като СИНЕРОН или ИПЛ ( Както копир и ксерокс ). Отгорорът е много прост - фирмата носителка на името забогатява.


епилация | депилация | кола | ИПЛ | СИНЕРОН |

Коло маска и нанасяне на тен върху прекрасни крачета
Коло маска и нанасяне на изкуствен тен върху прекрасни крачета бронзов загар, коло маска

Това филмче представя процедурата Коло маска и нанасяне на изкуствен тен върху прекрасни крачета. Както знаете загорелите грака Ви правят да изглеждате по-слаби, а и превличат погледа на мъжете като магнит. Затова след обезкосмяваща козметична процедура можете да нанесете бронзовия загар върху гладко епилираните крачета

Надявам се това филмче за да ви е от полза.


Кола маска другото име на Бразилска епилация

От къде произлиза и как е създадена Бразилската епилация? Седем сестри от Бразилия налагат терминът Бразилска епилация във световната общност, като модна тенденция. За целите на Бразилската епилация се използва нагорещен восък или добре познатата ни процедура Кола маска. Каде е разликата между кола маската и Бразилската епилация? Отговорът е много проситчък драги читатели - Бразилките прилагат кола маската върху зони от човешкото тяло, които до този момент не са били подлагани на епилация във европа и US, а именно бикини зоната. Всички знаем и сме виждали бразилските плажове, които са пълни със амазонки прекриващи интимниоте си зони само със едни бикини, които по-скоро се скриват отколкото да прикриват. Когато носите бикини на плажа то със сигурност космите на местата, които те не могат да прикрият се явяват огромен проблем. От там и кръщаването с терминът Бразилска епилация, където този метод се е прилагал много преди да се появи във Европа и US. Както уточнихме по-горе в тази статия за целите на Бразилската епилация се използва метода Кола маска, като може да се употреби и студена и топла кола маска. Тук вече е персоналния избор на самият човек, който е решил да се подложи на Бразилска епилация. Трябва да знаете, че от колите по-безболезнена и по-качествена е топлата кола маска и ако имате избор ви съветвам да изберете нея.


бразилска | епилация | |

епилация депилация търсене маска страници: 1 | 2 |

 
Добави коментар за епилация депилация търсене маска
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Коментар тук линковете са забранени :

Има грешка в мнението ви за епилация депилация търсене маска
Въведете коректно полетата: email, име, коментар
 
Ляв ъгъл на рамката за коментари в search-маска.html тази страница за Епилацията и Депилацията Десен ъгъл на рамката за коментари в search-маска.html тази страница за Епилацията и Депилацията
  Тук ще извадим релативните тагове към тази страница Това ще рече тагове или думи, по които интернет потребителите са посетили тази така хубава интернет страничка. Или този СЕО облак представляват думи от СЕ (яхо, гугъл, бинг, аол и т.н.т), през които потребителите ни са ни намерили.Лазерна епилация Елос Синерон  
Ляв ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация Десен ъгъл на рамката за Сео епилация - депилация

Епилиране със смесване на методи

В тази статия ще разгледам Епилиране със смесване на методи.
Фотоепилацията е най-съвременният

Айкидо и пътят Бушидо